04 / 05 / 2024

Muhammed Alinın serveti ne kadar

Muhammed Alinın serveti ne kadar

Muhammed Ali'nin ölümü, 80 milyon dolarlık servetinin kime kalacağına dair tartışmaları da beraberinde getirdi. Dört kez evlenen Muhammed Ali’nin yedi kızı ve biri evlatlık olan iki oğlu bulunuyor.

30 milyon doların üzerinde serveti olanların sayısı 1.932’ye çıkarken, yoksulun kişi başına geliri 26 bin 703 TL oldu!

Ülkemizde kişi başına düşen gelir 307 bin 952 Türk Lirası (13 bin 110 dolar) olurken, en zengin yüzde 5’lik bölümün yıllık geliri 816 bin 219 Türk Lirası'na çıktı, 4.3 milyona ulaşan en yoksul yüzde 5’lik kesimin geliri de 26 bin 703 Türk Lirası'nda kaldı. 

Trilyoner olmak için 10, yoksulluğun bitmesi için de 229 sene gerekli! 

Davos Dünya Ekonomik Forumu öncesi yayınlanan bir rapora göre dünyanın en zengin beş iş insanının serveti 3 senede yüzde 114 arttı. Ancak diğer taraftan 5 milyar insan yoksullaştı. İşte raporda ortaya çıkan o veriler...

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Amerikalı ailelerin serveti koronavirüs salgını sırasında yüzde 37 arttı!

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikalı ailelerin servetinin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasında arttığını belirtti.

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

Electroworld Traders Geri Dönüşüm Limited Şirketi Kuruldu!

Electroworld Traders Geri Dönüşüm Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aamır Nazır tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Muhammed Alinın serveti ne kadar Haberi

Muhammed Alinın serveti ne kadar

Cumartesi gün hayatını kaybeden efsan boksör Muhammed Ali'nin çocukluğunu geçirdiği Louisville'deki evinde duygulandıran bir olay yaşandı. 


İlginç görüntüler

Kültür merkezi olarak kullanılan binanın bahçesine 15 bin arı toplandı. Arıların Muhammed Ali'nin ünlü 'Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım' sözünün önünde bir araya gelmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. 


ALTIN YAlLDIZLI TABUT

Muhammed Ali'nin altın yaldızlı Arapça yazılar olduğu görülen siyah kumaşa sarılı tabutunun taşındığı konvoyda eşi Lonnie ve diğer aile üyelerinin yanı sıra yakın arkadaşları yer aldı. Konvoya polis araçları da eşlik etti.  


Serveti kime kalacak? 

Muhammed Ali'nin ölümü, 80 milyon dolarlık servetinin kime kalacağına dair tartışmaları da beraberinde getirdi. Dört kez evlenen Muhammed Ali’nin yedi kızı ve biri evlatlık olan iki oğlu bulunuyor. 


Cenazesi cuma günü doğduğu şehirde 

Efsanevi boksör Muhammed Ali'nin cenazesi, doğduğu şehir olan...