05 / 05 / 2024

Muhammed Bacaksız

Muhammed Bacaksız

Organize Sanayi Bölgesine ait 2014/1 inci Dönem Parsel Durum Komisyon toplantısı İscehisar Mermer İhtisas OSB Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda, OSB' lerde verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatlar

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi kuruldu!

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım  Limited  Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taleb Çelebi kuruldu.

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Karayel  tarafından kuruldu.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ziad Haznavi ve Salih Elalo ortaklığında kuruldu.

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Eken ve Sevde Bacaksız ortaklığında kuruldu.

Zekiye Bacaksız: Şehir hastanelerini hemen kamulaştırın!

Genel Sağlık-İş Başkanı Zekiye Bacaksız Sağlık Bakanlığı’na çağrı yaparak, hizmete açılan 10 şehir hastanesinin bakanlığa devredilmesini talep etti.

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Yazıcı ve Muhammed Yusuf Özçelik ortaklığında kuruldu.

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’ni törenle hizmete açtı.

Muhammed Dahlan İsrail için arazi satın alıyor!

BAE destekli eski Fetih lideri Muhammed Dahlan, İsrail için Mescid-i Aksa yakınlarındaki arazileri satın alıyor. Dahlan’ın emrindeki bir BAE’li iş adamının Kudüs’ün Eski Şehir mevkiindeki ev ve arazilere göz diktiği söyleniyor.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Arabistan, Kızıldeniz'in kıyısında 'Neom' yaşam bölgesi inşa edecek!

Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman, Kızıldeniz kıyısında bir mega kent inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Neom ismi verilen yeni kent 2025 yılında tamamlanacak.

Muhammed Bacaksız Haberi

Muhammed Bacaksız

Toplantıya, Komisyon Başkanı Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, İscehisar Kaymakamı ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınkaynak, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Alem Yıldırım, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Temsilcisi Ali Ceyhan, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Mustafa Çibik ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü Muhammed Bacaksız katıldı. Toplantıda, OSB' lerde yapılan tahsisler, Parsel Devirlerinin ve Katılımcılara verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatları ve Arsa satış fiyatları incelemeleri yapıldı. 




Afyon...