27 / 04 / 2024

Muharrem Kasapoğlu giresun yeni spor tesisi açıklaması

Muharrem Kasapoğlu giresun yeni spor tesisi açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Bakan resmen açıkladı! O para bugünden itibaren hesaplara yatmaya başladı! Paranızı hemen çekin

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, öğrencilere müjdeli haberi vererek GSB burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını ifade etti.

Öğrenciler dikkat! Ödemeler yatırılmaya başlandı! Hesaplarınıza hemen bakın!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada öğrencilerin merakla beklediği, GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Kasapoğlu yaptığı açıklamada: Ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığını söyledi.

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğan ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şubat ayı ve bahar yarı yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları'ndan ayrılan üniversite  öğrencilerinin ücret ödemeyeceklerini belirtti.

1 milyon 392 bin 629 öğrenciye müjde! 27 milyar TL'lik kredi borcu kaldırıldı! Hemen e-Devlet'ten kontrol edin!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 1 milyon 392 bin 629 öğrencinin 27 milyar Türk Lirası tutarındaki borcunun kaldırıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak! 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda 1200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detayları bu gece Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıkladı.

İş arayanlar dikkat! 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak İşte başvuru şartları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4 bin 147 kişinin sözleşmeli personel olarak işe alınacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu'nun açıklamasına göre bu 4 bin 147 sözleşmeli personel taşra teşkilatında istihdam edilecek.

Muharrem Kasapoğlu giresun yeni spor tesisi açıklaması Haberi

Muharrem Kasapoğlu giresun yeni spor tesisi açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun Valisi Enver Ünlü, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Giresun heyetiyle bir araya gelerek, kente yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imzaladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binada gerçekleşen kabulde Bakan Kasapoğlu, stadyumlardaki zemin problemlerine dikkat çekerek, "Statlardan bahsederken özellikle bir konuya temas etmek istiyorum. Çünkü bu statlar devlerimiz tarafından en güzel şekilde yapılıyor inşa ediliyor, sonraki süreçte de kulüplere, ilgili yerel yönetimlere teslim ediliyor. Bu manada da özellikle son günlerde bazı tahsislerimizde statlardaki zeminlerle ilgili gereken özenin gösterilmediğini görüyoruz. Bakımsız saha zeminlerinin sporcular için bir risk teşkil ettiğini biliyoruz. Aynı zamanda seyir zevki açısında önemli bir takım dezavantajları da söz konusu. Zeminlerin iyi bakım görmesi gerekiyor....