05 / 05 / 2024

Muhsin Danışman Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi

Muhsin Danışman Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

Tek-Art İnşaat sermaye tavanını 1.2 milyar TL'ye artırmak için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu, kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılması için SPK'ya başvurdu. 

Tek-Art İnşaat sermayesini 1.2 milyar TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat, Yönetim Kurulu 14 Aralık 2020 tarih ile; Kayıtlı Sermaye Tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılmasını için SPK'ya başvuruda bulunacak.

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Tek-Art İnşaat'ın 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Fırat Danışman tarafından kuruldu.

Aslan Dede, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı! 

Tek Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Tek Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aslan Dede görevinden istifa etti...

Emlak danışmanı ne iş yapar?

Etimesgut Emlak Müşavirliği Dernek Başkanı Hakan Akçam, gayrimenkul alırken vatandaşların iyi bir emlak danışmanı ile çalışmalarının önemli olduğunu belirtti...

Tek-Art İnşaat'ın 6 aylık faaliyet raporu! 

Tek-Art İnşaat, 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Muhsin Danışman Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Haberi

Muhsin Danışman Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkileri Yönetici ataması hakkında açıklama yaptı. 

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Kurumsal Yönetim Uygulamalarında koordinasyonu sağlamak ve üst düzey icracı yöneticiye çalışmaları hakkında raporlama yapmak üzere Muhsin Danışman'ın 10 Ocak 2022 tarihinden itibaren Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat'ın KAP açıklaması:
Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin 11. maddesi gereğince Yatırımcı ilişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 03.01.2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Sermaye Piyasası mevzuatından...