14 / 05 / 2024

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı şeyma esra telli

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı şeyma esra telli

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı sebebiyle boyu kısa kalan 32 yaşındaki kızları Şeyma Esra Telli için evin dört bir yanını küçük eşyalarla yeniden dekore eden Hacer- Ergül Telli çifti, evlatlarının hayattan keyif alabilmesi için çaba gösteriyor...

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Kiracı ve ev sahibinin hakları nelerdir?

Kiracılar, kira ücretlerinde yaşanan yüksek artışlardan rahatsızlık duyarken, ev sahipleri evlerini kiralayanların ortalama kira fiyatlarına göre daha ucuz oturmasından şikayetçi. Anlaşmazlıklar giderek artıyor ve sonunda mahkemeye taşınıyor. Peki kiracı ve ev sahibinin hakları nelerdir?

Son dakika! EYT'de tehlike çanları çalmaya başladı! İş dünyası alarma geçti!

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusundaki gelişmeler sonrasında, işletmeler için uygun faiz oranlarına sahip EYT kredileri sunulmuştu. Ancak son zamanlarda artan kredi faiz oranları iş dünyasında büyük rahatsızlık yarattı ve faizlerin sabitlenmesi talepleri yükseldi.

Emekliye 20 bin TL verme kararı alacaklar!

Bankalar, emekli promosyonlarını artırmak amacıyla adımlar atmaya başladı, çünkü düşük promosyonlar emekliler arasında rahatsızlık yaratıyor. İşte detaylar...

Manevi tazminat nedir?

Manevi tazminat, maddi tazminattan farklı olarak bazı durumlarda bireylere bedel olarak sunulan bir yaptırımdır. Bu tazminat sayesinde, kişinin yaşadığı psikolojik rahatsızlıkların azaltılması amaçlanır. Peki manevi tazminat nedir ve hangi şartlarda verilir? Manevi tazminat ile ilgili bilgiler...

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Kira fiyatları yabancıların bile cebini yakmaya başladı!

Türkiye'de artan kira fiyatlarından yabancı uyruklu vatandaşlarda şikayetçi olmaya başladı. Yaz sezonunun başlamasıyla beraber uzun süreli eşyalı ev kiralayan yabancılar bile artışlardan rahatsızlık olduğunu belirtti.  

Kronik rahatsızlığı olanlara Aile Bakanlığı’ndan destek geliyor! Aylık 3.938 TL alacaksınız! Bu para nisanda yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahiplerine verilen maddi destekler hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda tüberküloz ve SSPE hastalarına yönelik yardım yapılacağı açıklandı.

Bu iddia gündeme bomba gibi düştü! Kredi faizlerine üst sınır gelecek

Sanayicilerin, bu konudaki rahatsızlıklarını son günlerde temasta bulundukları Merkez Bankası ve Bankalar Birliği yetkilileri ile paylaştıkları, ekonomi yönetiminin de bu konuda çalışma başlattığı iddia ediliyor.  

Dikkat! SGK duyurdu! Bu hastalığı olan 1800 gün primle emekli olacak!

Milyonlarca vatandaş erken emekli olma hayali kuruyor. SGK bazı rahatsızlıklar için erken emeklilik imkanı veriyor. Peki, erken emekli olma şartları nelerdir? SGK hangi hastalıklar için erken emeklilik veriyor? İşte detaylar...

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Adana Yüreğir'deki metruk binalar yıkıldı!

Adana Yüreğir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye ve vatandaşa rahatsızlık veren metruk binaları yıktı.

Hamza Dağ'dan CHP'ye İzmir depremi eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir depremi sürecinin iyi yönetilmesi ve yaraların hızlı biçimde sarılmasının bazı CHP'li siyasetçilerde rahatsızlığa yol açtığını söyledi.

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı şeyma esra telli Haberi

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı şeyma esra telli

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı yüzünden boyu diğer insanlara kıyasla daha kısa olan 32 yaşındaki Şeyma Esra Telli'nin anne ve babası, kızlarının hayatını kolay bir hale getirmek için evin dört bir yanını küçük eşyalarla yeniden dekore etti. 

Anadolu Ajansı’ndan Aybüke İnal’ın haberine göre, Telli'nin iki ağabeyi, o daha dünyaya gelmeden trafik kazasında hayatını kaybetti. Kendisiyle aynı kaderi paylaşan ve hukuk fakültesi son sınıfta okuyan ortanca ağabeyi Seyit Alparslan ise aynı rahatsızlık nedeniyle felç geçirerek 24 yaşında hayata veda etti. 

Kötü hatıralar ve acı tecrübeler sonrası Şeyma'ya sıkı sıkı sarılan Hacer ve Ergül Telli çifti, evlatlarının hayattan keyif alabilmesi için ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. 

Evi kızları için özel olarak dekore eden anne-baba, koltuk, masa, lavabo, makyaj aynası gibi büyük objelerin yanına bir de küçük eşyaları yerleştirerek...