02 / 05 / 2024

Mümin Kahveci New York Times

Mümin Kahveci New York Times

New York Times gazetesi muhabiri Landon Thomas Jr. , İETT'yi ziyaret ederek Genel Müdür Mümin Kahveci'den metrobüs hakkında bilgi aldı. Gazeteciler, Zincirlikuyu metrobüs istasyonunda gerçekleşen görüşmenin ardından metrobüs hattında teknik geziye katıldı

Silikon Vadisi milyarderlerinin desteklediği New Kaliforniya şehri 18 bin 600 dönüm olacak!

Silikon Vadisi’nin milyarderleri tarafından desteklenen New Kaliforniya şehri yaklaşık olarak 18 bin 600 dönüm olacak. İşte detaylar...

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mümin Demirci tarafından kuruldu.

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Mümin tarafından kuruldu.

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Güler ve Mümin Güler ortaklığında kuruldu.

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bebdeli ile Süleyman Güdül tarafından kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Türk Traktör görülmemiş kampanyaya imza atıyor! T540 traktör, römork ve tarım aletleri hediye ediyor! İşte detaylar

Türk tarımının öncü kuruluşu Türk Traktör, Tarlam Cepte mobil uygulamasını akıllı telefonları üzerinden indirip bilgilerini doğru şekilde giren çiftçilere T540 traktörün yanı sıra römork, manuel dümenleme kiti, pulluk, Türk Traktör bakım kiti ve New Holland maketi kazanacak. Türk Traktörün kampanya

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

New Holland T3B serisi bahçe tarımının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.

New Pro Enerji Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

New Pro Enerji Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da Özgür Kaplan tarafından kuruldu.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Albayrak, Murat Albayrak ve Sultan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kaya tarafından kuruldu.

Mümin Kahveci New York Times Haberi

Mümin Kahveci New York Times


İstanbul’un toplu ulaşım sistemi, metrobüs uygulaması ve yeni projeler hakkında Amerikalı gazetecilere bilgi veren İETT Genel Müdürü Kahveci, İETT’nin 143 yıldır İstanbul’a hizmet verdiğini belirterek hedeflerinin uluslararası alanda lider olmak olduğunu söyledi. 


Metrobüsün İstanbulluların hayatında önemli yere sahip olduğunu kaydeden Kahveci, “Metrobüs hattında 505 araçla 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşım hizmeti veriyoruz. Akıllı ulaşım sistemlerinde son teknolojik yenilikleri uygulamaya çalışıyoruz. İETT, İstanbul’da 24 saat hizmet veren bir kurum. Dolayısıyla hem araçlarımızı hem şoförlerimizi hem de yolculuk hareketlerini 24 saat esaslı izlemek durumundayız. 

Edirnekapı garajında bulunan komuta kontrol merkezi sayesinde teknolojinin de yardımıyla sistemi anlık olarak takip ediyor, elde ettiğimiz verilerle araç, hat ve güzergah planlamalarını gerçekleştiriyoruz. Metrobüs hattının sağlıklı olarak işleyişi hem sahada hem de komuta kontrol merkezinde dikkatle görev...