11 / 05 / 2024

münih ekol lojistik

münih ekol lojistik

Avrupa’nın en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi Ekol Lojistik, taşımacılık ve lojistik sektörüne yön veren en önemli fuar olan ve bu yıl 4-7 Haziran tarihleri arasında Almanya Münih’te düzenlenen Transport Logistic 2013 fuarında dünya devleri ile bir

İstanbul, kirada Avrupa’nın en pahalı ikinci kenti oldu! 

AB Komisyonu’nun araştırmasında İstanbul, kira sorununda zirveye yerleşti. Gelir ve kiraya göre İstanbul, Münih’le beraber Avrupa’nın en pahalı ikinci şehri oldu. Münih’te küçük bir ev kirası 1770 Euro olruken, İstanbul’da 650 Euro olarak belirlendi. 

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Xiaomi'nin son bombası Xiaomi12T satışa çıktı 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Xiaomi ‘nin 12T ailesi, kaçıranlar için tam olarak 12T ve 12T Pro modellerinden oluşuyor ve 4 Ekim tarihinde Almanya Münih merkezli olarak lanse edilmeye başlandı. Xiaomi12T nin özelliklerini ve fiyat listesini sizler için araştırdık.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Rüzgarım Lojistik Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgarım Lojistik Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Yüksel Gündü tarafından kuruldu.

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Tuzla'da Ramazan Ay tarafından kuruldu.

Şeal İnşaat Metal Otomotiv Lojistik Madencilik Mühendislik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Şeal İnşaat Metal Otomotiv Lojistik Madencilik Mühendislik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited bugün Ataşehir'de Ersen Özörs tarafından kuruldu.

münih ekol lojistik Haberi

münih ekol lojistik

Avrupa’da ve Türkiye’de gerçekleştirdiği önemli yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren Ekol Lojistik, ilk olarak 1996 yılında Ekol Almanya ile başladığı Avrupa yolculuğuna, 2011’de Ekol Romanya ve Ekol İtalya ile devam etti. 

Ekol, 2012 yılında ise; Ekol Bosna, Ekol Fransa, Ekol Yunanistan ve Ekol Ukrayna’da gerçekleştirdiği yatırımları ile Türkiye merkezli bölgesel ve çok uluslu bir oyuncu olma yolunda Avrupa’nın 7 ülkesinde şirket satın almaları, ortaklıklar ve kendi kurduğu şirketleri ile büyümeye devam etti. 


Ekol, 2013 yılına da hızlı bir giriş yaparak, Belçika’nın önde gelen lojistik şirketlerinden Transuniverse Group’un Türkiye’deki şirketi Transuniverse Nakliyat ve Lojistik Ticaret A.Ş.’yi bünyesine katarak büyümesini sürdürdü. 



Bu büyüme ile paralel olarak özellikle Avrupa’daki uluslararası müşterilerine sürdürebilir ve rekabetçi hizmetler sunmak üzere yine 2013 yılında Ro-Ro hattını kurarak yatırımlarına...