10 / 06 / 2024

Münir Tanyer 2015 yatırım

Münir Tanyer 2015 yatırım

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tanyer, İzmir'in dünyanın gözbebeği konumunda olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm, kdv düzenlemesi ve iş güvenliğine ilişkin uzun zamandır bekleyen uygulamaların acil olarak yaşama geçirilmesi gerektiğini söyledi..

Konut sektöründe yeni imarlı arsalar kullanıma açılmalı, kredilerde faiz ve vadeler iyileştirilmeli! 

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, konut sektörü ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu ve hareketlenme için önerilerini paylaştı. 

Konutta tercihler değişti! Nitelikli ve yatay mimarili konut projeleri revaçta!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımını sürdürdükleri TanUrla'nın bölgede yeni bir çekim merkezi olacağına dikkat çekti. Münir Tanyer, nitelikli ve yatay mimariye sahip projelerin talep gördüğünü belirtti. İşte ayrıntılar...

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

Tanyer Yapı'dan İzmir'e Tan Urla projesi!

İzmir'de yeni konut inşasına hazırlandıklarını dile getiren Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşa edilecek konutların Ege kültürünü yansıtacağını dile getirdi.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

İzmir'de ada bazlı dönüşüm olmalı!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İstanbul-İzmir otoyolunun açılmasıyla birlikte bu talebin daha da artacağını dile getirdi. İzmir’in birçok avantajı olduğunu söyledi. 

Münir Karaloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Antalya valisi Münir Karaloğlu, 'İmar Barışı' kapsamında şehirleşme alanında birçok sorunun çözüldüğünü, bundan sonra turizm kentinde çarpık kentleşmeye izin vermeyeceklerini kaydetti.

Yeni AKM binası Münir Operası ile açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı DOB Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan, yeni AKM binasının Münir Operası ile açılacağını söyledi...

Münir Tahincioğlu vefat etti!

Münir Tahincioğlu hayatını kaybetti. Tahincioğlu için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Münir Özkök: Çinlilere ev satacağız!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök. yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, turizm sektörüne katkı sağlamak için yurtdışında yaşayan vatandaşlara 'Komşunu al gel' çağrısı yapmıştı. Ben de Çinlileri alıp geldim" dedi.

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

Münir Tanyer 2015 yatırım Haberi

Münir Tanyer 2015 yatırım

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'in dünyanın gözbebeği konumunda olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm, kdv düzenlemesi ve iş güvenliğine ilişkin uzun zamandır bekleyen ve sektörü canlandıracak uygulamaların acil olarak yaşama geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektörünün temsilcileri, yeni yıla girerken yerel yönetim ve merkezi hükümetten eş zamanlı atılacak bazı önemli adımlar bekliyor.

Ekonomiye can veren inşaat sektöründe, kentsel dönüşümdeki bekleyiş, İzmirli müteahhitlerin de gündeminde birinci sıradaki yerini koruyor.

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmirli müteahhitlerin iş yapma konusunda gerekli altyapı olanaklarına sahip olduğunu, ancak sektörün kentsel dönüşüm, kdv ve iş güvenliği konusunda önemli düzenlemelere ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Sırf depreme dayanıklı konut yapma adına, eski binayı yıkıp yerine yenisinin yapılmasının kentsel dönüşüm anlamına gelmediğini savunan Tanyer, kentsel dönüşümün sosyal bir boyutu olduğunu,...