04 / 05 / 2024

Muradiye Şelalesi

Muradiye Şelalesi

Deprem felaketini yaşayan Van'ın tarihi ve doğal güzellikleri, turistler ve yatırımcıları bekliyor

TOKİ Van Muradiye’de  2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Muradiye projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Muradiye 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Rize Muradiye 178 konut ihalesi yarın!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Düden Şelalesi ve Çayı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Kepez ve Muratpaşa ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Düden Şelalesi ve Çayı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Rize Muradiye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 23 Haziran!

TOKİ Rize Muradiye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 23 Haziran haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Muradiye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 23 Haziran ve Muradiye TOKİ kura sonucu 23.06.2020...

TOKİ Rize Muradiye kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Muradiye 100 bin projesindeki 178 konutun kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

Şarlak Şelalesi Doğal Sit Alanı'na kesin koruma!

Osmaniye İli, Sumbas İlçesi sınırları içerisinde bulunan Şarlak Şelalesi Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muradiye Şelalesi'nin çevresi için 4.5 milyon liralık proje!

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

Van’ın Muradiye ilçesi ilk oteline kavuştu!

Van’ın Muradiye ilçesinde iki iş adamı tarafından inşa edilen ve ilçede ilk olma özelliği taşıyan otel düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Rize Muradiye'deki 4 katlı bina yıkıldı!

Rize’nin Muradiye Beldesi’nde dere yatağında bulunan 4 katlı bina yıkılıyor. 45 yıl önce arazi yetersizliği nedeniyle derenin üzerine inşa edilen binanın yıkım çalşmaları başladı. 

Muradiye Belediyesine ait 4 katlı bina için yıkım kararı!

Rize Muradiye beldesinde belediyeye ait içerisinde kiralık iş yerleri ve Kuran kursu yer alan 4 katlı binanın yıkımına karar verildi.

Muradiye Şelalesi çevresine dev proje!

Van'daki Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Orhangazi Muradiye'de 5,6 milyon TL'ye satılık tarla!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı Muradiye Mahellesi'nde yer alan tarlayı 5 milyon 603 bin 512,50 TL bedelle satışa sunuyor. Söz konusu tarlanın ihalesi 8 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Bereket Şelalesi Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bereket Şelalesi Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alhafez, Abdulhadı Alhafez ve Abdulrafea Alhafe ortaklığında kuruldu.

Muradiye Şelalesi Haberi

Muradiye Şelalesi

Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle önemli turizm merkezi konumundaki Van, Akdamar Kilisesi, Çarpanak Adası, Muradiye Şelalesi'nin yanı sıra ters lale, bir gözü mavi diğer gözü sarı Van Kedisi ve ün yapmış kahvaltısıyla yurt içi ve yurt dışından misafirlerini ağırlamayı bekliyor.


Türkiye'nin en büyük gölü olan Van Gölü, Akdamar Adası ve üzerindeki tarihi Akdamar Kilisesi, Van Kalesi, Hüsrevpaşa Cami ve Külliyesi, Yedi Kilise, Çarpanak Adası ve Kilisesi, Muradiye Şelalesi, Ters Lale, bir gözü mavi diğer gözü sarı Van Kedisi ve ün yapmış kahvaltısıyla Van, yaz sezonunda turistleri ve yatırımcıları ağırlamayacak.


Van Valisi Münir Karaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada 7 bin yıllık tarihi ve büyük medeniyetlere beşiklik yapan Van'ın geçmişte olduğu gibi bugün de önemli merkezlerden biri olduğunu söyledi. Son 3 yıldır Van'ın...