03 / 05 / 2024

Murat Bilgiç biyografi

Murat Bilgiç biyografi

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilgiç kimdir? Murat Bilgiç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Bilgiç, ne zamandan beri TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

Finans Uzmanı Murat Özsoy krediye erişmenin gizli kodunu açıkladı!

Krediye ulaşım zorluklarının nedenlerini sıralayan finans uzmanı Murat Özsoy, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden bir durum hakkında bilgi verdi.

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması: En sağlam zemine inşa edilecek!

Deprem konutları ile ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların en sağlam zemine inşa edileceğini söyledi.

Murat Kurum: 300 bin konutun inşaatı aralıksız devam ediyor!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Murat Kurum: 57 millet bahçemizin inşaatını tamamladık!

Afyonkarahisar'da millet bahçesine fidan dikim töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde hayata geçirilen millet bahçesi projeleri hakkında bilgi verdi. 

Murat Kurum'dan Emlak Katılım Bankası açıklaması!

kentsel dönüşüm yönetmeliğine ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası detaylarının kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Murat Kurum: Büyük İstanbul dönüşümünü kararlılıkla sürdürüyoruz!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Murat Kurum: Bingöl'de 638 ağır hasarlı bina tespit ettik!

Murat Kurum, Bingöl'deki hasar tespit çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Kurum, 100 binanın ağır hasarlı olduğunu belirtti...

Murat Sağman: Kanal İstanbul projesi bekleyebilir!

Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ekonomist Murat Sağman, 2020 bütçesinin tekrar yapılması gerektiğini ve Kanal İstanbul gibi projelerin bekleyebileceğini belirterek, "Elzem olmayan 18.9 milyar liralık altyapı ve ulaştırma bütçesi sağlığa aktarılmalı" dedi...

Murat Ongun'dan Tevfik Göksu'ya deprem yanıtı! 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun dün İBB Meclisi’nde deprem konusunda yaptığı açıklamaların yanlış bilgi olduğuna dair açıklamalarda bulundu...

Murat Kurum: Depremin etkilerini en aza indireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da yaşanan deprem bölgesine giderek depremzedeleri ziyaret etti ve kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ekonomist Murat Sağman’dan Amerikalı yatırımcılara çağrı!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un davetlisi olarak Yale Üniversitesi’nde konferans düzenledi. Konuşmacı olarak konferansa davet edilen Ekonomist ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Murat Sağman; emlak sektörü, ekonomi, yatırım fırsatları gibi konuları değerlendirdi...

Murat Kurum: Önceliğimiz doğayı ve tarihi korumak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uşak temasları kapsamında Vali Funda Kocabıyık'ı ziyaret etti. Kurum, kentteki yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. 

Türkiye İş Bankası Van'da şube açtı!

Türkiye İş Bankası, Türkiye genelindeki 24’üncü ticari şubesini Van’a açtı. Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Murat Bilgiç, "Biz sadece kârlı günde değil, karlı günde de bölge insanının yanında yer alacağız" dedi.

Murat Bilgiç biyografi Haberi

Murat Bilgiç biyografi

Murat Bilgiç kimdir?

Murat Bilgiç, 1968 Ankara doğumlu. Bilgiç, üniversite öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlamış, ardından University of Birmingham’da Bankacılık konusunda yüksek lisans yapmıştır. 


1990 yılında T. İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesine stajer müfettiş yardımcısı olarak katılan Bilgiç, kurum içinde aldığı çeşitli görevlerden sonra 2002-2008 yılları arasında Kurumsal Krediler Müdürlüğü Bölge Müdürü olarak görevini sürdürmüş, 2008 yılı Nisan ayında Kurumsal Krediler Tahsis Bölümü Müdürlüğüne terfi etmiştir. 


Bilgiç, 30 Mart 2005 tarihinden itibaren TSKB Yönetim Kurulu Üyeliği görevini...