20 / 07 / 2024

Murat Bilgiç iş bankası

Murat Bilgiç iş bankası

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilgiç kimdir? Murat Bilgiç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Bilgiç, ne zamandan beri TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Anne babalara Aile Bakanlığı'ndan peş peşe müjde! Şimdi kimliği ile başvuran her ay hemen PTT'den alacak!

Aile Bakanlığı, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara sahip ailelere yönelik nakit para yardımı sağlayacağını duyurdu. Başvurular, T.C. Kimlik Kartı ile yapılabilecek ve yardım her ay PTT aracılığıyla alınabilecek. Bu müjde niteliğindeki yardım hakkında daha fazla bilgi için haberin ayrıntılarına

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvuru detayları ve şartları nasıl?

Ticaret Bakanlığı, 15 sözleşmeli bilgi işlem personeli alımı yapacak. Başvuruların son tarihi 26 Haziran 2023 olarak belirlendi. İlgilenenler başvuru yapabilirler. İşte haber detayları..

Bu banka öyle bir kampanya yapıyor ki başvuran kazanır! İşte o detaylar!

DenizBank, yeni bireysel kredi kartı kampanyası ile müşterilerine özel indirimler sunuyor. Bu fırsatı kaçırmadan hemen başvurun ve anında 300 TL indirim ile kazanın. Son başvuru tarihi yaklaşıyor, bu yüzden acele edin ve detaylı bilgi için haberimizi okuyun.

Vakıfbank'tan fırsat dolu emlak kampanyası: 3+1 daire 335 bin TL'ye!

Vakıbank, 3+1 daireler için düzenlediği kampanya ile uygun fiyatlar sunuyor. Sadece 335 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün. Detaylı bilgi için Vakıbank'ın resmi internet sitesine başvurabilirsiniz.

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

İş Bankası'ndan havalara uçuran son dakika açıklaması! Bu parayı almayı sakın unutmayın!

İş Bankası, promosyon ödemeleri konusunda önemli bir karar aldı ve 20 bin TL'lik ödeme yapacaklarını duyurdu. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, promosyon ödemeleri için bu tutar belirlendi. Detaylı bilgi için İş Bankası'nın açıklamasına bakabilirsiniz.

ŞOK'ta Ramazan'a özel indirimler başladı! 4 günlük indirim fırsatı yüzleri güldürecek!

ŞOK Marketleri, Ramazan ayı için hazırladığı indirim kampanyaları kapsamında ürünlerin yerlerini belirledi. 28 Mart tarihine kadar raflarda yerini alacak olan ürünlerin listesi de açıklandı. Detaylı bilgi için haberimize göz atabilirsiniz.

Anne babalar acilen buraya bakmalı! Aile Bakanlığı peş peşe açıkladı! Şimdi kimliği ile başvuran her ay PTT'den alacak!

Aile Bakanlığı, ilkokul ve ortaokulda okuyan çocukları olan ailelere nakit para yardımı yapacağını duyurdu. Şimdi T.C Kimlik Kartı ile başvuran her ay PTT'den alacak! Son dakika müjdesi olarak açıklanan bu yardım hakkında daha fazla bilgi için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Bakan Bilgin açıkladı: Deprem bölgesinde 20 bin 700 kişilik istihdam

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için tüm Türkiye tek yürek olurken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da bölgede atılan adımlara yönelik bilgi içerikli bir paylaşımında bulundu.

Ziraat Bankası'ndan şok son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar şimdi baksın! Son 10 gün! Kaçıran çok üzülür!

Ülkemizde en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankart üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 100 TL kazanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için hemen bakın...

Ziraat Bankası'ndan flaş son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar hemen bakmalı! 28 Şubat'a kadar acele edin!

Ülkemizde en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankart üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 100 TL kazanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için hemen bakın...

Murat Bilgiç iş bankası Haberi

Murat Bilgiç iş bankası

Murat Bilgiç kimdir?

Murat Bilgiç, 1968 Ankara doğumlu. Bilgiç, üniversite öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlamış, ardından University of Birmingham’da Bankacılık konusunda yüksek lisans yapmıştır. 


1990 yılında T. İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesine stajer müfettiş yardımcısı olarak katılan Bilgiç, kurum içinde aldığı çeşitli görevlerden sonra 2002-2008 yılları arasında Kurumsal Krediler Müdürlüğü Bölge Müdürü olarak görevini sürdürmüş, 2008 yılı Nisan ayında Kurumsal Krediler Tahsis Bölümü Müdürlüğüne terfi etmiştir. 


Bilgiç, 30 Mart 2005 tarihinden itibaren TSKB Yönetim Kurulu Üyeliği görevini...