02 / 05 / 2024

Murat Çil

Murat Çil

Nika Coop İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Akın Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murat Çil Yönetim Kurulu Üyeliğ'nde 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Bağcılar,100.Yıl Mahallesi'nde kuruldu.

Asem Turizm Otomotiv İnşaat Sağlık Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Turizm Otomotiv İnşaat Sağlık Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatma Gürbüz, Murat Çil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Esenler'de kuruldu.

Arsem Turizm Otomotiv İnşaat Sağlık Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsem Turizm Otomotiv İnşaat Sağlık Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatma Gürbüz, Murat Çil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Esenler'de kuruldu.

Artık konutu değil borsayı konuşacağız! Konut ve otomobil sektöründe şok!

Konut ve otomobil piyasasındaki son durumlar yatırımcılar tarafından sık sık merak konusu oluyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, "Artık konutu değil borsayı konuşacağız" dedi. İşte o paylaşım ve vatandaşların yorumları...

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

İstanbul'da 5 senede metro gitmeyen hiçbir ilçe kalmayacak!

İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un trafik sorununa dikkat çekti ve 5 senede metro gitmeyen hiçbir ilçe kalmayacağının altını çizdi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Murat Kurum: İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istiyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, vatandaşın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak bir dönüşüme start verdiklerine vurgu yaptı ve İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istediklerinin altını çizdi. 

İstanbul'un 39 ilçesi baştan aşağıya yenilenecek! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum. İstanbul'un dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinin baştan aşağıya yenileneceğini dile getirdi. 

TOKİ İlk Evim kuraları ne zaman çekilecek? İşte il il kura takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 12 ilde 22 bin 57 konutun kurasını 10 günde tamamlayacaklarını söyledi. Peki TOKİ İlk Evim kuraları ne zaman çekilecek? İşte il il kura takvimi..

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ'den 81 il için ezber bozan sosyal konut müjdesi! Ucuz 2+1 ve 3+1'ler için tarih verildi! Haziran ve Temmuz'a dikkat

TOKİ'den 81 il için ezber bozan sosyal konut müjdesi geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuyla ilgili konuştu ve Haziran ile Temmuz aylarını işaret etti. İşte TOKİ 81 il sosyal konut projesi detayları...

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Murat Çil Haberi

Murat Çil

Nika Coop İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Akın Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murat Çil Yönetim Kurulu Üyeliğ'nde 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Bağcılar,100.Yıl Mahallesi'nde kuruldu. 


Nika Coop İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;A-  İNŞAAT 1) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton,asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları,ticari yapılar, atölyeler,imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları,istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser,sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...