01 / 05 / 2024

Murat Hazinedar chp

Murat Hazinedar chp

Murat Hazinedar, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Beşiktaş Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Murat Hazinedar kimdir? İşte Murat Hazinedar'ın biyografisi...

CHP'den ilk Murat Kurum yorumu geldi: 'İmar affına imza atan...'

Murat Kurum'un AK Parti'den İBB adayı olması ile ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "2019'da imar affına imza atan bir bakan olarak tarihe geçtiğini hepimiz hatırlıyoruz" diye konuştu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Seyit Torun'dan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, “Kanal İstanbul’u milletimize sorduk, milletimiz onay verdi” şeklindeki açıklamalarına ilişkin konuştu.

Murat Bakan'dan İzmir'deki Tarihi Kemeraltı Çarşısı'na ilişkin soru önergesi!

İzmir Konak'ta 2016 yılında inşaat çalışmaları yapılırken ortaya çıkan Roma'ya ait liman ve hamam kalıntılarının bulunduğu 2 bin senelik alan için kiralama ihalesi yapılacak. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Murat Emir'den cemevlerindeki mülkiyet sorununun çözümü için yasa teklifi!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Büyükşehir Belediye Yasası kapsamında köylerin mahalleye dönüştürülmesi sonucu cemevlerinde ortaya çıkan mülkiyet hakkı sorununun çözümü için TBMM’ye yasa teklifi sundu.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

Murat Hazinedar'a haksız mal varlığı davası!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meclis üyesi Çetin Kırışgil’e haksız mal edindikleri gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, Hazinedar ve Kırışgil için 8 yıl hapis ve 10 milyon para cezası talep edildi...

Kamu kurumlarına ait 249 bin 514 lojman var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, CHP’li Ömer Fethi Gürer’in sorusu üzerine ülke genelinde kamu idareleri tarafından kullanılan toplam 249 bin 514 adet lojmanın bulunduğunu söyledi.

Murat Çalık: Beylikdüzü depreme hazır!

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı proje ve yatırımları anlattı.

Murat Arslan: Avcılar'daki riskli binaları yenileyeceğiz!

CHP Avcılar Belediyesi başkan aday adayı olan Murat Arslan, yaşanabilir Avcılar için hedeflerini ve planlarını anlattı.

Murat Hazinedar'ın Ortaköy'deki malikanesi için yıkım kararı!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın iki katlı olarak satın aldığı ancak daha sonra imara aykırı olarak iki katı yer altında 5 katlı bir malikaneye dönüştürdüğü yapısı için yıkım kararı çıktı. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç oldu!

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Tahir Doğaç seçildi. Doğaç vekaleten görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine geçecek.

Murat Hazinedar chp Haberi

Murat Hazinedar chp

Murat Hazinedar kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Beşiktaş Belediye Başkan adayı Murat Hazinedar oldu. Peki Murat Hazinedar kimdir?


Murat Hazinedar biyografi..

Murat Hazinedar İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.  Av.Murat Hazinedar daha önce Ordu'dan Bağımsız milletvekili adayı...