02 / 05 / 2024

Murat Karabaş milli atlet

Murat Karabaş milli atlet

Bodrum'da okul binasında yapılan temel izolasyonu sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş'ın cenazesi yakınları tarafından bugün teslim alındı...

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Atrius Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atrius Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karabaş tarafından kuruldu.

Murat Kurum, 6 aylık maaşını Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Milli Dayanışma Kampanyası"na 6 maaşını bağışladığını belirtti.

Antalya Avni Tolunay’ın mülkiyet sorunu çözülüyor!

Avni Tolunay mahallesindeki mülkiyet problemiyle ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “Milli Emlak’la kadastro arasındaki anlaşmazlığı çözmek suretiyle buradaki yaklaşık 5 bin hak sahibinin 2B’den yararlanabilmesinin önünü açıyoruz." dedi.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Karabağlar dönüşüm projesine ilişkin 5 sorun mecliste!

İzmir Karabağlar'da riskli alan ilan edilen bölgelerin dönüşümü meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan dönüşüm hakkında 5 soru sordu..

Karabağlar kentsel dönüşüm projesinde inşaat sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmir'de Karabağlar kentsel dönüşüm alanı ile Ege Üniversitesi'nde incelemeler yaptı. 

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Karabağlar'daki yapımı devam eden okul inşaatı mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Karabağlar ilçesinde bulunan bir arazide yapımı devam eden inşaata ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayır sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Murat Arıburnu: Kütahya Dumlupınar'da artık imar yasağı yok!

AK Parti Dumlupınar İlçe Başkanı Murat Arıburnu, milli parklarda yapılaşmanın önü açan yönetmelik değişikliğinin, AK Parti Kütahya milletvekillerinin de katkılarıyla Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığını kaydetti.

İzmir Karabağlar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Karabağlar Arap Hasan Mahallesi'nde 600 metrekarelik Ticaret Seçenekli Konut Bölgesi Blok Nizam 8 Kat Konut Alanı imarlı arsayı 12 milyon TL'den ihale edecek...

Denizlililer Murat Alişan'dan yatırım istiyor!

Denizli'nin Çal ilçesinde 21 yaşındaki Murat Alişan'nın Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için Denizli'den aldığı çeyrek bilete büyük ikramiye isabet etmesinin memleketinde yarattığı heyecanın yankıları sürüyor.

Karabağlar Belediyesi okulları yeniliyor!

Karabağlar Belediyesi, ilçede bulunan okulların fiziki şartlarını iyileştirmek ve bu doğrultuda yapılan çalışmalara katkı koymak için harekete geçti. İlk etapta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği 68 okulda çalışma başlatıldı.

Murat Karabaş milli atlet Haberi

Murat Karabaş milli atlet

Cenazeyi teslim alan Karabaş'ın amcasının oğlu Deniz Karabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Milli atletin en büyük hayalinin beden eğitimi öğretmenliği yapmak olduğunu belirten Karabaş, "Atletizmde önemli başarılar elde etti ama en büyük hayali üniversiteyi bitirip beden eğitimi öğretmeni olmaktı. İstediği bölümden geçen yıl mezun oldu. Bu yıl da KPSS'ye girdi ve atama bekliyordu. Hayaline ulaşamadan aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüz" dedi.


Murat Karabaş'ın bir ay önce tanıştığı bir bayanla nişanlandığını anlatan Karabaş, "Maddi durumu iyi değildi. İnşaatta çalışıp bir ay sonra düğün yapacaktı. Üniversite eğitimi sırasında da yaz tatillerinde inşaatlarda çalışıyordu. Para biriktirip üniversitede okudu. Tek hayali öğretmen olmaktı ama olmadı" diye konuştu.


Ortakent-Yahşi beldesindeki okul binasında temel izolasyonu yapılırken meydana gelen göçükte işçilerden 24 yaşındaki Murat Karabaş...