06 / 05 / 2024

Murat Kökbudak kim

Murat Kökbudak kim

Anahtar Proje Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kökbudak, dönüşüm yasasının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen kentlerin yenilenemediğini anlatarak, kendin yık - yap modelinin süreci hızlandıracağını vurguladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

“Utanmıyor musun bu fotoğrafı çekmeye?!” mesajıyla banka hesaplarınız boşalabilir! Aman dikkat! Canınız yanmasın!

Telefonunuza gelen ‘Utanmıyor musun bu fotoğrafı çekmeye, bu fotoğraftaki kişi sen misin?’ mesajı ile ansızın geri dönüşü olmayan bir tuzağın içine düşebilirsiniz. Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ali Murat Kırık vatandaşları uyardı.

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Ataşehir'de Murat Kıdır tarafından kuruldu. 

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Murat Kökbudak kim Haberi

Murat Kökbudak kim

Yasanın çıkmasına ve birçok teşvik verilmesine rağmen vatandaş ile müteahhitlerin anlaşamaması nedeniyle kentsel dönüşümde bir türlü istenen sonuçlar alınamıyor. Süreç tıkanırken dönüşümün önünü açacak modeller üzerinde duruluyor.  Bu modellerden en önemlisi ise kendin yık-yap olarak gösteriliyor.


Anahtar Proje Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kökbudak, dönüşüm yasasının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen kentlerin yenilenemediğini anlatarak, kendin yık-yap modelinin süreci hızlandıracağını vurguladı. Kökbudak, kat karşılığında yaşanan sıkıntılar, emsallerin arttırılamaması ve hak sahiplerinin dairelerinin küçülmesi gibi nedenlerle klasik dönüşümün önünün tıkandığını söyledi. Kendin yık-yap modeliyle tüm bu sıkıntıların ortadan kalkacağını ifade eden Kökbudak, “İstanbul’un birçok bölgesinde emsaller artmıyor. Bu da müteahhitlerin dönüşüme başlamasının önünü kesiyor. Emsaller artsa bile rant kavgası ve güvensizlik yaşanıyor” dedi.


Kökbudak, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı gibi bölgelerde vatandaşların binalarını yenileyecek...