01 / 05 / 2024

Murat Özdağ kim

Murat Özdağ kim

KOTO Meclis toplantısında konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Bizi yeşili katletmek zorunda bırakmayın. İstediğimiz kentsel dönüşümle mevcut binaları yıkıp yerine yenisini yapabileceğimiz imar izni istiyoruz" dedi

Murat Özdağ: Kocaeli'nin uzun dönemli geleceği güven altına alınıyor!

Kocaeli'nin arayışı yere sağlam basıyor ÎŞ'LE Buluşmalar toplantısına gittiğimizde, son seçimlerde Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Murat Özdağ, DÜNYA Gazetesi ile bir ortak toplantı yapılmasını önerdi...

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli'de ipotekli konut satışları arttı!

KOTO Başkanı Murat Özdağ, "İlimizde bu ay gerçekleşen 2 bin 955 adet konutun bin 24'ü ipotekli satış, bin 931 diğer satışlardır'' dedi.

Murat Özdağ: Kocaeli'de dönüşüm için imar izni istiyoruz!

KOTO Meclis toplantısında konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Bizi yeşili katletmek zorunda bırakmayın. İstediğimiz kentsel dönüşümle mevcut binaları yıkıp yerine yenisini yapabileceğimiz imar izni istiyoruz" dedi

KOÜ Teknopark'ta projelerin tanıtımı yapılacak!

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOÜ Teknopark’ta geliştirilen projelerin ve üretilen yazılımların pazarlanması için arama konferansı düzenleyeceklerini söyledi.

Kocaeli Ticaret Odası Kocaeli Emlakçılar Derneği'ni ziyaret etti!

KOTO Başkanı Murat Özdağ ve heyeti, Gül İş Hanında bulunan KEM - DER'e ziyarette bulundu. KOTO Başkanını ve ekibini, KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu makamında ağırladı.

Müteahhitlik sektörü Ur-Ge kapsamına alınacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, müteahhit sektörünün Ur-Ge kapsamına alınması için bir tebliğ çalışması yapıldığını bildirdi. Bakan Zeybekci, (KTO) Başkanı Murat Özdağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Kocaeli turizm kenti yolunda ilerliyor!

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç'le birliğin yönetim kurulu başkanı Başaran Ulusoy'u ziyaret ederek, Kocaeli'ni 'turizm kenti' konumu hakkında görüştü...

Murat Özdağ: Kocaeli'yi turizm kenti yapacağız!

Murat Özdağ, TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç ile birlikte birliğin yönetim kurulu başkanı Başaran Ulusoy’u ziyaret ederek, Kocaeli’ni “turizm kenti” konumuna yükseltecek projelere destek vermeye davet etti.

Murat Özdağ kim Haberi

Murat Özdağ kim

KOTO'nun Eylül ayı meclis toplantısı Burhan Kasımoğlu Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Burhan Karagöz'ün başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısı geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden meslektaşlarımız Aybey Kahramanlı ve Ali Aydemirer'i anma ile başladı. Konuşmasına geçmiş bayramı kutlayarak başlayan Başkan Murat Özdağ teröre de değinerek, "Üzerimizdeki sorumlulukların farkındayız ve elimizden gelenin de fazlasını yapmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. KOTO olarak terörü lanetliyoruz. Terör ile demokrasinin bir arada olamayacağı ve terör yoluyla demokratik bir hak elde edilemeyeceğinin çok açık olduğunu vurguladık. Kahraman Asker ve Polislerimize sahip çıkmak, Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi şükranla anmak için, Vatan ve Bayrak aşkı taşıyan tüm vatandaşlarımız ile birlikte 9 Eylül tarihinde İlimizde yürüyüş KOTO Meclis toplantısında konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Bizi yeşili katletmek zorunda bırakmayın. İstediğimiz kentsel dönüşümle mevcut binaları...