07 / 05 / 2024

Murat Özdağ kocaeli projeleri

Murat Özdağ kocaeli projeleri

Murat Özdağ, TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç ile birlikte birliğin yönetim kurulu başkanı Başaran Ulusoy’u ziyaret ederek, Kocaeli’ni “turizm kenti” konumuna yükseltecek projelere destek vermeye davet etti.

Murat Özdağ: Kocaeli'nin uzun dönemli geleceği güven altına alınıyor!

Kocaeli'nin arayışı yere sağlam basıyor ÎŞ'LE Buluşmalar toplantısına gittiğimizde, son seçimlerde Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Murat Özdağ, DÜNYA Gazetesi ile bir ortak toplantı yapılmasını önerdi...

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Cedit'te kentsel dönüşüm Şubat'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kocaeli’de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu. Bakan Kurum, ''Cedit teki 13 hektarlık alan buraya dair planlamızı onayladık. Projeyi Şubat ayında başlayıp, 2022 yılında teslim etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Murat Kurum: Şehirlerimize kazandıracağımız yeni eserlerin temelini atıyoruz!

Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde devam eden projeler hakkında açıklamalar hakkında açıklama yaptı. 

Kocaeli'de 9 millet bahçesi inşa ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Kurum kentte 9 millet bahçesi inşa edildiğini dile getirdi. 

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Murat Kürekçi: İnşaat alanları yönetmeliğe aykırı!

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa edilecek!

Kocaeli Kavaklı Mahallesi’nin Muhtar Adayı olan Murat Demirci, seçim çalışmaları kapsamında mahallesini karış karış gezmeye devam ediyor. Demirci, 1999 depremi öncesindeki Kavaklı’yı yeniden inşa edeceğini söyledi.

MMS İnşaat'tan Kocaeli'ne Double Tree By Hilton projesi!

Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.

Emlak Konut'tan Ankara, Kocaeli ve Niğde'ye 4.500 konut!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Ankara, Kocaeli-Gebze ve Niğde'de orta ve ortanın altına hitap eden 4 bin 500 konutu ekimin sonu ve kasımın başı itibarıyla satışa sunacaklarını belirtti.

Emlak İstasyonu Brokerları Kocaeli'de bir arada!

Emlak İstasyonu Ceo`su Birol Polat, Brokerlar Adnan Mercimek, Derya Cebeci, Hamiyet Aybedir, Murat Alıcıer, Serap Yıldırım, Soner Gülsün. Kocaeli`de bir araya geldi.

Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarına çözüm aranıyor mu?

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarını kaleme aldı. İşte Murat Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Kocaeli'de konut fiyatları tavan yapacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli'deki emlak sektörünü anlattı. Hamzaoğlu Kocaeli'nin İstanbul gibi büyük yatırımlı bir şehir olacağını belirtti.

Murat Özdağ kocaeli projeleri Haberi

Murat Özdağ kocaeli projeleri


Türkiye’nin ekonomi santrali Kocaeli’nin, turizm değerleriyle de ön plana çıkması için ilgili kurumlarla çeşitli organizasyonlar düzenleyen Kocaeli Ticaret Odası, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu ile yeni bir programa daha imza atıyor. Kocaeli’nin turizm destinasyonuna dönüşmesi hedefiyle çıkılan yolda, 9-10 Ocak 2015 tarihlerinde kapsamlı bir organizasyon düzenleniyor.

ULUSOY’A ZİYARET

Organizasyonun hazırlıkları devam ederken, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç ile birlikte, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy’u ziyaret etti. Ocak ayında düzenlenecek olan organizasyona Ulusoy nezdinde tüm TÜRSAB yönetim kurullarını ve üyelerini davet eden Başkan Özdağ, 2015-2016 yılları ve sonraki dönemlerde ilimizde bulunan Cengiz Topel Havaalanı’nın hac ve umre organizasyonları için kullanılması hususunda da katkı beklediklerini söyledi.

POTANSİYEL VAAT EDİYOR

Ziyarette yaptığı konuşmasında,...