16 / 05 / 2024

Murat Tüfekçi

Murat Tüfekçi

Tabya Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Tüfekçi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Dereboyu Caddesi'nde kuruldu.

Bashaire Yatırım Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bashaire Yatırım Turizm Limited Şirketi, Murat Tüfekçi, M. Mustafa Ahmad Ali tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Sarıyer, Ferahevler Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi'nde kuruldu.

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

Murat Kurum: 2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz. Şehirde fethetmediğimiz bir gönül varsa bütün şehri yeniden imar etsek de boşa. Her gönle dokunmamız, her kalbi fethetmemiz gerekiyor" dedi...

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binası tamamlandı!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) ek olarak yaptırılan 200 yataklı devlet hastanesi tamamlandı. Hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Rus şirket, izin verilirse bin Türk işçiyi çalıştırmak istiyor!

Rusya'da yapılması planlanan 2018 FIFA Dünya Kupası için tesis ve stat inşa eden Rus şirketi, izin verildiği takdirde bin Türk işçiyi istihdam etmek istiyor.

Murat Tüfekçi Haberi

Murat Tüfekçi

Tabya Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Tüfekçi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


Tabya Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ   a-   Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak, b-   Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinilecek gayri menkuller üzeride gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c-   Her türlü arazi, arsa, daire, ev,dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek, d-   Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek, e-   Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak, f-  ...