07 / 05 / 2024

Murat Ülker Körbek cami ne zaman açıldı

Murat Ülker Körbek cami ne zaman açıldı

Yıldız Holding ve Ülker'in patronu Murat Ülker, baba toprağı Kırım'da cami yaptırdı. Murat Ülker'in sponsorluğunda yaptırılan Körbek Camii, Kırım'da faaliyet gösteren Erbek İnşaat tarafından inşa edildi.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu! 

Forbes 500 Türkiye’de 2024 yılının en zengin isimlerini açıkladı. Listenin zirvesine 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti...

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü'nde büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerinin sinyalini verdi. 

Dio İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dio İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Işık ve Murat Işık ortaklığında kuruldu.

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sandıkçı ve Yusuf Sandıkçı ortaklığında kuruldu.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Maviduna Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviduna Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Algan ve Murat Gök ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

Murat Ülker Körbek cami ne zaman açıldı Haberi

Murat Ülker Körbek cami ne zaman açıldı


Ülker ve Yıldız Grubu'nun sahibi Murat Ülker, babasının göç ettiği Kırım'ın Aluşta şehrinin İzobilnoye köyünde cami yaptırdı. Murat Ülker'in sponsor olduğu cami inşaatını Kırım'da faaliyet gösteren Erbek İnşaat gerçekleştirdi. 


Körbek Camii, Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) Başkanı Refat Çubarov, Erbek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Bekar, Kırım Müftüsü Emirali Ablayev, Aluşta Belediye Başkanı Stanislav Kot ve Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı Kırım Koordinatörü Mevlüt Seyhan'ın katıldığı törenle 20 Haziran 2014 Cuma günü kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. 


Körbek Camii'nin özelliği!


Caminin yeri için seçilen alanda 18 Mayıs 1944 sürgünü öncesinde Murat Ülker'in dedesi ve caminin son imamı Devlet Hacı İslam'ın adını taşıyan bir caminin bulunuyordu. 


Kırım Müftülüğü'nden yapılan açıklamaya göre, modern selçuk tarzında inşa edilen cami iki katlı ve 500 kişiye hizmet verecek...