25 / 07 / 2024

Murat Un sanayi Makarna fabrikaları

Murat Un sanayi Makarna fabrikaları

Ankara Sincan OSB'de bulunan Murat Un Sanayi A.Ş'nin bulunduğu fabrika, Ankara Batı 2. İcra Dairesi tarafından 21 Nisan 2015 günü saat 14:30 ile 14:35 arası ihale ediliyor.

Ankara Un Sanayi'nin Çankaya'daki arsasını 115 milyon dolara ANGİM Yapı Kooperatifi aldı!

İlhan Cavcav’ın kurduğu Ankara Un Sanayi’nin Cavcav Arsa şeklinde bilinen arsasını ANGİM Yapı Kooperatifi'nin 115 milyon dolara aldığı belirtildi.  

Murat Kurum'un ilk sözü kentsel dönüşüm oldu: Acıların tekrar etmesini istemiyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na atanan Murat Kurum, bugün düzenlenen törenle görevi devraldı ve ilk açıklamasını yaptı. Kurum'un ilk sözü kentsel dönüşüm oldu. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Murat Kurum'un 650 bin konut vaadine dikkat çeken The Economist: Seçimi deprem hazırlığı belirler!

The Economist, merakla beklenen 31 Mart yere seçimleriyle ilgili bir analiz yayımladı. Seçimlerin belirleyici unsurunun deprem hazırlığı olduğu kaydedilen haberde ayrıca Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un, 650 bin yeni konut vaadine vurgu yapıldı.

Ticarethane METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajı!

İstanbul’un sanayi ve yatırım anlamında en hızlı büyüyen bölgesi Hadımköy’de Akyapı tarafından yükselen METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

METKAP Sanayi Sitesi'nde metrekaresi 50 bin TL'ye dükkan!

İstanbul’un sanayi ve yatırım anlamında en hızlı büyüyen bölgesi Hadımköy’de Akyapı tarafındna inşa edilen Ticarethane Metkap'ta satışlar başladı. İşte Ticarethane Metkap projesine ilişkin tüm merak edilenler...

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Korkmazer ve Sevim Korkmazer ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Emrah Orhan tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Murat Kurum'un Kanal İstanbul açıklaması GYO hisselerini hareketlendirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un haftasonu yaptığı Kanal İstanbul açıklamalarının ardından, Borsa İstanbul'daki Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve çimento hisseleri yükseldi.

Murat Un sanayi Makarna fabrikaları Haberi

Murat Un sanayi Makarna fabrikaları

Ankara Sincan OSB'de bulunan Murat Un Sanayi A.Ş'nin bulunduğu fabrika, Ankara Batı 2. İcra Dairesi tarafından 18 milyon 780 bin 311 TL'ye satışa çıkarılıyor.



Bahse konu fabrika içerisinde;Makarna fabrikası, yem fabrikası, irmik fabrikası, depo, sundurma, güvenlik ve bekçi kulübesi, saha asfaltı yer alıyor. Toplamda 23.450 metrekare yüzölçümüne sahip olan taşınmazın üzerinde fabrika binaları bulunuyor.


İhale açık artırma usulüyle Adliye Mezat Salonu'nda yapılacaktır.


Kıymeti: 18.780.311,00 TL


1. Satış Günü: 21/04/2015 günü 14:30 ile 14:35 arası

2. Satış Günü: 21/05/2015 günü 14:30 ile 14:35 arası


Satış Yeri: Adliye Mezat...