17 / 05 / 2024

Murat Yeşildere

Murat Yeşildere

17 Aralık operasyonu İstanbul Finans Merkezi'ni de etkiledi. Egon Zehnder İstanbul Sorumlusu Yeşildere, " En az 10 şirket, merkezini Dubai'den İstanbul'a taşıma planını erteledi " dedi...

Hyundai fiyatları Şubat ayına geri döndü! Araba alacaklar dikkat, sıfır i20, 895 bin TL'ye satılıyor!

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Hyundai 895 bin TL’ye manuel, 975 bin TL’ye otomatik i20 satıyor! Fiyatlar şubat ayına geri dönmüş!" ifadelerini kullandı.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Bakan Murat Kurum duyurdu: Depremden etkilenen kiracılara verilen destek artırıldı!

Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerle ilgili yaptığı duyuruda "Ev sahiplerine 5 bin lira kira desteği yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımız kiracılara yapılacak kira yardımının da 2 bin TL'den 3 bin TL'ye çıkarılması yönünde talimat verdi" ifadelerini kullandı. İşte detaylar

Bakan açıkladı! TOKİ’ye başvurmadan bunu yapan yandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ Sosyal Konut Projesi'ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, TOKİ’ye başvuran kişinin gelir beyanının hatalı olması durumunda kura dışı kalacağını bildirdi.

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ'ye olan borç miktarı 32 milyar 662 milyon TL oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ’ye olan borcu bulunan vatandaşların toplam borç miktarının 32 milyar 662 milyon Türk Lirası olduğunu belirtti.

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Murat Yeşildere Haberi

Murat Yeşildere

17 Aralık operasyonu İstanbul Finans Merkezi'ni de etkiledi. Egon Zehnder İstanbul Sorumlusu Yeşildere, "En az 10 şirket, merkezini Dubai'den İstanbul'a taşıma planını erteledi" dedi.


17 Aralık'taki hükümeti devirme operasyonunu yürüten paralel yapı, İstanbul Finans Merkezi'ni de etkiledi. 2010'dan bu yana global şirketlerin bölge merkezini İstanbul'a taşıma planı süreçte zarar gördü. İstanbul'un stratejik üs olma yolculuğuna darbe girişimi sekte vurdu. Global şirketlere üst düzey yöneticiler yerleştiren Egon Zehnder'in İstanbul Sorumlusu Murat Yeşildere'ye göre 2013'te "Şirketin merkezini Dubai'den İstanbul'a taşıyalım" diye karar bildiren birçok global kuruluş, 17 Aralık'tan sonra gelişen olaylar nedeniyle bu planını askıya aldı. Yeşildere, sadece kendisine bu amacından söz edip daha sonra kararını "bekleyip görelim" şeklinde değiştiren 10 şirket olduğunu belirtti. Yeşildere'nin verdiği bilgilere göre bu şirketler ilaç, tüketim,...