06 / 05 / 2024

murat yıldırım bartın gayrimenkul satışı

murat yıldırım bartın gayrimenkul satışı

Bartın’da daire almanın tam zamanı olduğunu söyleyen Yıldırım Yapı Emlak Firması Sahibi Murat Yıldırım, “Kış mevsimi dolayısıyla fiyatlar sabit durumdadır. Şu anda uygun fiyata sıfır satılık daireler mevcuttur." dedi...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Yıldırım tarafından kuruldu.

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

Aziz Yıldırım'dan haciz açıklaması!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün kendisi hakkında "evine haciz geldi" şeklinde yayınlanan haberlerin, gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Murat Yıldırım ev dekorasyonuna 1 milyon TL daha harcadı!

Beykoz'a taşınan Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti, tadilat ve dekorasyon için kesenin ağzını açtı. Murat Yıldırım 1 milyon TL daha harcadı...

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Binali Yıldırım: 5 bin vakıf eserini metruk durumdan çıkardık!

Başbakan Binali Yıldırım, Hamamönü'ndeki Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar 15 yıllık iktidarımız döneminde 5 bin vakıf eseri, metruk durumdan çıkarıp başta büyük camilerimiz olmak üzere ihya ettik" dedi.

Başbakan Yıldırım: Altın tahviliyle çarklar daha da hızlı dönecek!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için ön talep dönemi bugün başladı. Başbakan Yıldırım, "Tahvil satışlarıyla vatandaşımız hem kendi kazanacak hem de ekonomisine katkı sunacak. Çarklar daha hızlı dönecek." dedi.

Murat Yıldırım: İflas etmedik, taşındık!

Oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım ticarette de faliyet gösteriyor. Ünlü oyuncu hakkında çıkan haberlere açıklama yaptı.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Murat Yıldırım Nişantaşı’nda ev kiraladı!

Murat Yıldırım, Faslı eşi Nişantaşı’nı çok beğendiği için, kiraların 15 ila 30 bin TL arasında değiştiği Abdi İpekçi Caddesi’nde 170 metrekare sıfır daire kiraladı.

Bursa Yıldırım inşaatta altın çağını yaşıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ilçenin değerini katlıyor. Gerçekleşen konut projeleri, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yıldırım, altın çağını yaşıyor.

murat yıldırım bartın gayrimenkul satışı Haberi

murat yıldırım bartın gayrimenkul satışı


Yıldırım Yapı Emlak Firması Sahibi Murat Yıldırım, kış mevsimi dolayısıyla fiyatların sabit olduğunu ifade ederek, daire almanın tam zamanı olduğunu söyledi.


Bartın’da daire almanın tam zamanı olduğunu söyleyen Yıldırım Yapı Emlak Firması Sahibi Murat Yıldırım, “Kış mevsimi dolayısıyla fiyatlar sabit durumdadır. Şuan da uygun fiyata sıfır satılık daireler mevcuttur. Ama yaza doğru bu fiyatlar, ham madde fiyatının artmasından, KDV’den dolayı yüzde 15 civarında artış gösterecektir. Şuanda metre kare fiyatları bin 100 TL ile bin 300 TL arasında değişen daireler bulunmaktadır. Ama yazın bu fiyatlar bin 500 TL'ye kadar artış gösterecektir. Gayrimenkul yatırım yapan her zaman kazanır. Bartın’da da gayrimenkul yatırımı için en uygun aylar bu aylardır” dedi.


Maraş...