05 / 05 / 2024

Muratpaşa semt pazarı

Muratpaşa semt pazarı

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi'nde yapılacak ve içinde kreş bulunan kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı.. Sedir Kapalı Semt Pazarı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek.

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Bursa Akhisar'a semt pazarı inşa ediliyor!

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Melikgazi Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi açıldı!

Melikgazi'de hayata geçirilen Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Van Erciş'e modern semt pazarı geliyor!

Van Erciş Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, bölgedeki vatandaşlar için birçok yatırımı hizmete sundu. 96 standın bulunduğu ilçede modern semt pazarı inşa edilecek.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Kepez'e 7 semt pazarı!

Kepez Belediyesi, sabit semt pazarı inşa ediyor. Daha önce 5 mahallede yapımı tamamlanan semt pazarına iki mahalle daha ekleniyor.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

Suruç Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç'a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Muratpaşa semt pazarı Haberi

Muratpaşa semt pazarı

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi'nde yapılacak ve içinde kreş bulunan kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı.


Sedir Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nın temel atma törenine Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sedir Mahalle Muhtarı Hasan Kahraman, mahalle sakinleri ve pazarcı esnafı katıldı. Sedir Kapalı Semt Pazarı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek. İçinde; alışverişe gelen annelerin çocuklarını bırakabileceği kreş de olacak şekilde projelendirilen pazarda ayrıca zabıta merkezi, mescit ve tuvalet bulunacak. Pazar, temmuz ayı sonuna kadar bitirilecek. 


'KOMŞULAŞMA VE DAYANIŞMA'


Törende konuşan Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa'da komşulaşma ve dayanışmayı içeren bir reformu hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Uysal, "Temel belediyeciliği en iyi şekilde yapıyoruz. 34 dönüm sera kurduk, çöp konteynırlarımızı kendi ürettiğimiz sistemle yer altına alıyoruz....