19 / 07 / 2024

mürsel yüksel

mürsel yüksel

Kayseri ve Adana’da yer alan beş adet maden ocağında demir cevheri üretimi gerçekleştiren Özkoyuncu Madencilik, yurtiçi ve yurtdışından gelen talep üzerine yer altında da çalışmaya başlayacak...

Mürsel 1612'de teslimler yıl sonunda!

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mürsel 1612'de yer alan villaların teslimleri yıl sonunda gerçekleştirilecek. 

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Mürsel Alban'dan Muğla Akyaka imar planları tepkisi!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Akyaka'da yerel yönetimlerin görüşlerini alınmadan yapılmak istenen planının uygulanamayacağını söyleyerek, “Siz, buraları yeniden planlıyorsunuz ama Akyaka halkının görüşünü aldınız mı? Akyaka'nın nasıl oluştuğundan bilginiz var mı?” dedi.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Yüksel Görgeç, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Görgeç görevinden istifa etti...

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

İnşaat Mühendisi Yüksel Ünsal vefat etti!

İTÜ İnşaat 1951 Mezunu Yüksel Ünsal vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat 1951 Mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Yüksel İnşaat'tan Doha'ya 789,3 milyon dolarlık proje!

Yüksel İnşaat, Katar'ın başkentinde "El-Bustan Yolu Kuzey Kesiminin Tasarım ve Yapım İşleri" projesinin ihalesini kazandı.

mürsel yüksel Haberi

mürsel yüksel


Kayseri ve Adana’da yer alan beş adet maden ocağında demir cevheri üretimi gerçekleştiren Özkoyuncu Madencilik, yurtiçi ve yurtdışından gelen talep üzerine yer altında da çalışmaya başlayacak. Özkoyuncu Enerji adında şirket kuran Özkoyuncu Madencilik, elektrik üretimine de hazırlanıyor.

Faaliyetlerini 1949 yılından bu yana sürdüren Özkoyuncu Madencilik’in 2012 yılında 1 milyon 550 bin ton civarında demir cevheri ürettiğini aktaran Özkoyuncu Madencilik Metalurji İnşaat Sanayi Finans Müdürü  Mürsel Yüksel, “Özkoyuncu Madencilik olarak Türkiye’deki entegre demir- çelik fabrikalarına satış yapıyoruz. 2012 yılındaki satışımız 1 milyon 550 bin ton civarındaydı. Yurtiçine yönelik tedarik yapan bir firmayız. Ama yurtdışından da yoğun talep var. Yurtiçinde de yoğun talep artışı olacak. Çünkü yurtiçi demir çelik firmaları kapasitelerini artırdı. Bu doğrultuda, yer üstünde çalışırken yer altında da çalışmaya başlayacağız”...