06 / 05 / 2024

muş afet acil durum lojistik depo inşaatı ne zaman bitecek

muş afet acil durum lojistik depo inşaatı ne zaman bitecek

Muş’ta ilk defa eksi 20 derecede inşaat çalışması yapılıyor. Muş’ta yapımına başlanan Afet Acil Durum Lojistik depo inşaatında çalışmalar elverişsiz hava koşullarına rağmen devam ediyor...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan uyarı! Deprem hareketliliği riskli yerleri de tetikliyor...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tokat Sulusaray'da 4.7 ve 4.1 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldiğini duyurdu. Buna göre, son zamanlarda yaşanan  Muğla ve Malatya dahil olmak üzere deprem hareketliliği tedirgin ediyor.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Malatya'daki 4 bin 225 afet konutu yıl sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek!

Malatya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü Mustafa Türker yaptığı son dakika açıklamasında olağanüstü bir durum olmazsa sene sonuna kadar şehir genelinde toplam 4 bin 225 afet konutunun afetzedelere tesliminin hedeflendiğini dile getirdi.

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden son dakika açıklaması: Afet odaklı kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), kentsel dönüşüm sürecinin,  afet odaklı ele alınarak acilen tamamlanması gerektiğini söyledi.

AFAD sadece sözlü sınavla çok acil personel alıyor! Son başvuru tarihi 24 Şubat 2023!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) naklen personel alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi ise 24 Şubat 2023.

Türkiye'nin afet risk haritası çıkarıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye'nin afet risk haritasını çıkardı.

Türkiye Afet Risk Azaltma Planı 2022 yılında faaliyete geçiyor!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer yaptığı açıklamada "Büyük afetleri önleyemeyiz ancak afetlere karşı önlem alabiliriz. Bizim belki de üzerinde durmamız gereken en önemli mesele bu. Yani risk azaltma ve planlama meselesi" dedi.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Muğla'da 156 bina acil yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'da yangınlar nedeniyle 11 bin 844 haneden 36 bin 365 vatandaşın tahliye edildiğine vurgu yaparak "Toplam 156 bina acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı konumdadır. 77 konut da aynı kapsamdadır" diye konuştu.

DASK'ı olmayana afet konutu yapılmayacak!

Antalya Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü İyileştirme Şube Müdürü Perihan Akbaş Kayhan, DASK yaptırmayan vatandaşlara afet konutu üretilmeyeceğini dile getirdi. 

Kartepe'de afet ve acil toplanma alanları belirlendi!

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

muş afet acil durum lojistik depo inşaatı ne zaman bitecek Haberi

muş afet acil durum lojistik depo inşaatı ne zaman bitecek


Muş’ta yapımına başlanan Afet Acil Durum Lojistik depo inşaatında çalışmalar elverişsiz hava koşullarına rağmen devam ediyor. 


Muş’ta ilk defa eksi 20 derecede inşaat çalışması yapılıyor. Muş’un hem deprem bölgesinde hem de sismik hareketlerin yoğun olduğu bir il olduğunu belirten Şantiye Şefi Ali Osman Bayraktar, olası bir Deprem afet durumunda çevre illere de Lojistik destek sağlamak amacıyla depo yaptıklarını açıkladı. 


Muş’ta Türkiye’nin en büyük lojistik deposu yaptıklarını ifade eden Bayraktar, şunları söyledi: "Bölgenin zorlu hava şartlarında Türkiye’nin en büyük Afet Acil Durum Lojistik Depolarında birini Muş’ta yapıyoruz. Muş İlimizle ayni durumun söz konusu olduğu diğer 5 ilimiz Sivas, Elazığ, Diyarbakır, Adıyaman ve Erzurum’daki projelerimiz, eksi 10-25 derece ağırlığında seyreden sıcaklıklarda, çözüm odaklı iş anlayışıyla yurt dışında benzer koşullardaki projelerde edindiğimiz tecrübelerle devam...