03 / 05 / 2024

Muş kar haberleri

Muş kar haberleri

Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, kentte 2 günden bu yana devam eden kar yağışının etkisini yitirmesiyle birlikte kent merkezinde hummalı bir çalış ma başlat tı...

AFAD duyurdu: Muğla'da 4.3 şiddetinde deprem oldu!

Ülke genelinde deprem haberleri gelmeye devam ediyor.  Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 07.56'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

'Dolar alın diyen' uzmanlara ünlü ekonomistten tepki! Yok mu dolar dışında önereceğiniz bir ürün?

Dolar kuru Türk Lirası karşısında 1 Haziran’dan 5 Mart’a, yaklaşık 9 aylık süreçte yüzde 52 artış gösterdi. Uzmanlar yatırımcılar için dolar alın uyarısında bulunurken, ünlü ekonomistten tepki geldi; Yok mu dolar dışında önereceğiniz bir ürün?

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

Ev, tarla ve araba alanların kar tartışmasına son nokta: Satış yoksa fiyat yok, kar yok!

Elinde birikmiş parası olan yatırımcılar tercihini ev, tarla ve araba gibi yatırım araçlarından yana kullanırken, ne kadar kar ettiklerini de hesaplamadan geçemiyor. Yatırımcıların yatırımları için biçtikleri değerler ise gerçekten doğru mu? tartışılıyor.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Kiracıların kirayı elden vermesi suç mu? Elden kira veren kiracıya ne ceza verilir?

Son zamanlarda konut sektöründe ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Kiracıların kirayı elden vermeleri durumunda herhangi bir ceza ile karşılaşıp karşılaşmayacakları merak ediliyor. Kirayı elden vermek suç mu? İşte haberin ayrıntıları...

2023 Tarım destekleri çiftçilere yetiyor mu? Gübre ve mazot fiyatlarındaki yükselişe karşı devlet desteği ne kadar?

Bu yıl da tarım ürünlerine verilecek destek miktarları, çiftçiler zaten ürünlerini ekmiş, hasat yapmış ve satmış olduktan sonra açıklandı. Maliyetler yükselirken, devletin sağladığı desteklerin oranı maalesef bu yükselişi karşılayamıyor. İşte 2023’te çiftçiler için sunulan destekler...

Son Dakika Muğla Marmaris'te korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Muğla'nın Marmaris ilçesinde deprem oldu. Saat 18:45'te gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

Halk arasında da devamlı tartışmaya yol açan Android mi İos mu? çelişkisine son noktayı, yapılan bir karşılaştırma koyabilir. Performans özelliklerinin karşılaştırıldığı andorid - ios kapışmasının detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Mazot gübre desteğinde kafa karışıklığı büyüyor! Çiftçiler isyanda!

Mazot ve gübre desteğinde çiftçinin de bayinin de kafası karıştı. Sistemin açıkları neler? Ayni desteğin nakit paraya döndürülmesi mümkün mü? Bayiler komisyon alacak mı? İsteyen her çiftçi destekten yararlanabiliyor mu? İşte çiftçilerin eleştirileri ve yaşanan sıkıntılar..

Muş kar haberleri Haberi

Muş kar haberleri

Ulaşımın aksamaması için dün akşam saatlerinden itibaren başlayan temizlik çalışmaları, sabaha kadar devam etti.


Yapılan çalışma sonrası şehir içi tüm yollar ulaşıma açılırak, toplanan kar kütleleri kamyonlarla şehir dışına taşındı.


Belediye Başkanı Vekili Hakim Kılıç, gazetecililere yaptığı açıklamada, kentte ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, kent merkezindeki tüm yolların ulaşıma açık olduğunu ancak yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Ulaşımın rahat şekilde sağlanması için gece gündüz demeden tüm personelin özveriyle çalıştığını vurgulayan Kılıç, karla mücadele ekiplerine teşekkür etti.


Belediye Temizlik İşleri Müdürü Fahrettin Algan ise kar yağışının ardından kent merkezindeki tüm yolların ulaşıma kapandığını bu nedenle ekiplerin sabaha kadar karla mücadele çalışması yaptığını ifade etti.


Çalışmaların 5 kepçe, 3 greyder ve 3 kazıcı kepçe ile çift vardiya olarak sürdüğünü anlatan Algan,...