06 / 05 / 2024

muş toki projeleri

muş toki projeleri

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var. Geçenlerde 954 TOKİ konutunu da hak sahiplerine teslim ettik. 543 milyon lira sadece o yatırımımızın bedeli." dedi.

TOKİ Muş'ta 715 konut inşa edecek!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile belediye arasında imzalanan protokol gereği Kale Mahallesinde yapılacak olan konutların ihalesinin 8 Eylül'de gerçekleştirileceğini söyledi.

Necmettin Dede: En büyük icraatımız Muş’a imar planı kazandırmak oldu!

Muş Belediye Meclisi’ nin 62’ inci toplantısının açılış konuşmasını yapan Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, en büyük icraatlarının Muş’ a imar planı kazandırmak olduğunu söyledi...

Kentsel dönüşüm de TOKİ projeleri de tam gaz: 20-30 katlı binalar olmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. İşte Aktaş'ın o açıklamaları...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ İlk Evim projesinin kura takvimi son günlerde merak edilen konulardan oldu. Peki TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte TOKİ kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? İşte TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelir grubuna yönelik kampanya gündeme geldi. Alt gelir grubu kampanyasından gözler TOKİ orta gelir evlerine yönelik kampanyalara çevrildi. İşte detaylar!

TOKİ projeleri konut fiyatlarını nasıl etkiledi? Kira fiyatları düşüyor mu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, açıklanan TOKİ projelerinin konut fiyatları ve kiraların üzerinde ki etkisine dair açıklamalarda bulundu...

muş toki projeleri Haberi

muş toki projeleri

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bir yörenin kalkınması için altyapının yanı sıra en önemli mesele, huzur ve güven ortamıdır. Bu da inşallah çok daha iyi bir noktaya gidiyor. Bitlis'imiz inşallah tekrar bu ekonomik kalkınmasına önümüzdeki dönemde yeni bir ivme katacak" dedi.


Muş'taki temaslarının ardından karayoluyla Bitlis'e gelen Yılmaz, valiliği ziyaret etti. 


Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bitlis'in çok değerli, tarihi ve köklü geçmişi bulunan bir kent olduğunu söyledi. 


Bitlis'in 21. yüzyılda da layık olduğu gelişmişlik seviyesine ulaşması için büyük çaba göstereceklerini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:


"Bir tarafta eski, bir tarafta yeni Bitlis diyelim. (Eski Bitlis) Bunun kıymetini bilmemiz, korumamız ve muhafaza etmemiz lazım. Yapısı içinde bugünkü şartlara uygun hale getirmemiz lazım. Diğer taraftan da Rahva bölgesinde yeni bir Bitlis oluşuyor. Gelirken gördüm ve...