18 / 05 / 2024

Musa Emmioğlu sivas

Musa Emmioğlu sivas

Sivas'ta çeşitli alanlarda faaliyet gösteren bir firmanın sahibi çalışanlarına çekilişle 20 adet daire hediye etti

İstanbul-Sivas YHT seferleri için tarih verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Sivas ile İstanbul arasında gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını dile getirdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni YHT hattı devreye giriyor! 

Geçen yıl Ankara-Sivas hızlı tren hattını açtıklarını kaydeden Bakan Uraloğlu "Şimdi Kırıkkale'den Çorum'a olan kesimin ihalesini de yapıyoruz." dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bir il daha hızlı trene kavuşuyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Sivas'tan Malatya'ya kadar gelecek olan 224 kilometre uzunluğundaki hızlı tren projesinin bitirildiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları... 

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 20 günde 70 bin yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, 20 günde gerçekleştirilen 120 seferde 70 bin yolcunun seyahat ettiğini dile getirdi. 

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? Bakandan son dakika açıklaması!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2023'te hizmete açılacak!

Bakan Karaismailoğlu,  önümüzdeki aylarda Ankara-Sivas Hızlı tren hattını hizmete açacaklarını duyurdu. Kapıkule-Halkalı arasında da hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini ve şu anda arazide 4 bin 500 kilometre hızlı tren yatırımının olduğunu açıkladı.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 2023'te tamam! Seyahat süresi 2 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas hızlı tren hattının altyapı çalışmalarında yüzde 99,67 fiziki ilerleme sağladıklarına dikkat çekerek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Ankara-Sivas hızlı tren hattındaki son durum...

Ankara-Sivas YHT hattı ne zaman açılacak? Bakan Adil Karaismailoğlu tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen Ankara-Sivas YHT hattımızı hizmete açılacağı tarihi duyurdu. İşte o tarih...

Sivas'ta arazi anlaşmazlığı: 2 ölü!

Sivas ili Yıldızeli ilçesinde arazi yüzündençıkan silahlı kavgada, baba ve oğlu yaşamını yitirdi. Olayda ismi geçen şüpheliler polis ekiplerince yakalandı.

Musa Emmioğlu sivas Haberi

Musa Emmioğlu sivas


Sivas'ta çeşitli alanlarda faaliyet gösteren bir firma, çalışanlarına çekilişle 20 adet daire hediye etti. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, şirket çalışanları için kentteki bir düğün salonunda program gerçekleştiren firma, sürpriz yaparak çekilişle 20 çalışanını konut sahibi yaptı. 

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Musa Emmioğlu çocuk ve bakmakla yükümlü olduğu kişi sayısı sebebiyle ev sahibi olamayacak durumda olan, işyerine sadakâti, devamlılığı ve ahlâkıyla örnek olan çalışanlarını yuva sahibi yapmak için karar aldıklarını söyledi. Patron Emmioğlu, "İlk olarak geçen yıl Amasya'daki işletmemizde 27 personelimizi ev sahibi yaptık. Bu yıl ise Sivas'ta bulunan 20 personelimize kendi inşaatımızdan ev verdik. Bayram sevinci yaşatmak ve yuva sahibi yapmak için böyle bir uygulamayı hayata geçirdik" diye...