04 / 05 / 2024

müsiad 2013

müsiad 2013

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) "2013 Türkiye Ekonomisi Raporu" nu MÜSİAD Genel Başkanı Nail OLPAK’ın sunumlarıyla kamuoyu ile paylaştı...

MÜSİAD Ekonomi Anketi'ne göre üyeler 2013'ten daha umutlu!

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Ekonomi Anketi’nin sonuçlarını açıkladı. Ankete göre, 2012 yılında MÜSİAD Üyelerinin yüzde 55’i yeni yatırım yaptı ve yüzde 68’i yeni eleman istihdamı gerçekleştirdi. .

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

Ergün Turan MÜSİAD Ankara üyeleriyle görüştü!

MÜSİAD Ankara Şubesi’nin düzenlediği kurumsal bilgilendirme toplantısında MÜSİAD üyesi iş adamlarıyla görüşen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, 2016 yılı hedeflerinin 60 bin konut olduğunu söyledi.

MÜSİAD'dan Antalya kent estetiğine katkı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi, “Kent Estetiği” konusunda görüş ve önerilerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

MÜSİAD yurtdışındaki 166. ofisini Batum'da açtı!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) yurtdışındaki 166'ncı ofisini Gürcistan'ın Batum kentinde açtı. Açılışa MÜSİAD Şube Başkanları ile davetlilere katıldı.

MÜSİAD Batum'da ofis açtı!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği yurt dışındaki 166’ncı ofisini Gürcistan’ın Batum kentinde açtı. Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Temizkan, Gürcistan’ın en büyük ticaret ortağı ve yatırımcılarının başında Türkiye’nin geldiğini belirtti.

MÜSİAD Gürcistan Batum ofisi açıldı!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) yurtdışındaki 166'ncı ofisini Gürcistan'ın Batum kentinde açtı. MÜSİAD Başkanı Nail Olpak'ın ev sahipliğinde yapılan açılış törenine, iki ülkenin iş ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.

MÜSİAD Malatya İnşaat Sektör Kurulu toplantısı gerçekleşti!

MÜSİAD Malatya Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısının bu ay ki konuğu Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oldu. Toplantıda Yeşilyurt ilçesinde devam eden projeler ve öne çıkan sorunlar görüşüldü.

MÜSİAD Malatya Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısı yapıldı!

MÜSİAD Malatya Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısının bu ay ki konuğu Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oldu. Toplantıda Yeşilyurt ilçesinde devam eden projeler ve öne çıkan sorunlar görüşüldü.

MÜSİAD New York şubesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği New York şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Olpak, MÜSİAD'ın üye kabulünde banka hesabı yerine adayların iş çevrelerindeki itibarlarına baktıklarını dile getirdi.

MÜSİAD Kilis şubesinin açılışı gerçekleşti!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızın da desteğiyle yurt içinde ve dışında ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

müsiad 2013 Haberi

müsiad 2013

MÜSİAD "2013 Türkiye Ekonomisi Raporu"nu, MÜSİAD Genel Merkezi’nde düzenlediği bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaştı. Raporun sunumunu MÜSİAD Genel Başkanı Nail OLPAK yaptı. OLPAK, rapor için “Ekonominin mevcut göstergelerini analiz etmekle kalmayıp, ileriye dönük vizyon çizme özelliği de taşımaktadır” tanımlaması yaptı.


"Güven Ekonomisinde Büyümenin Finansmanı" başlıklı raporda finansman sorununa dikkat çekilerek "Bankacılığın Teminata Kredi Veren Sistemden Projeye de Kredi Veren Sisteme Geçmesi, Kamu Bankalarının, Mevduat Bankacılığı Kadar, Yatırım Bankacılığı Faaliyetlerinin de Ağırlık Kazanması, Bankacılık Sisteminin Proje Finansmanı için Teşvik Edilmesi, Kamu Projelerinin Finanse Edilebilir Ölçeklere Bölünmesi ve Projelerin Gerçekleştirilmesinde Tabanın Genişletilmesi, Enerji Yatırımlarında, Orta Büyüklükteki İşletmelerin de Önünün Açılması, Büyük Ölçekli Portföy Özelleştirmelerinde, Kademeli Uygulama, Kamu-Özel Sektör İşbirliklerinin Daha Fazla Etkin Kılınması" önerilerine yer verildi.

Gezi Parkı Olaylarına da değinen MÜSİAD...