24 / 07 / 2024

müsiad yeni binası nerede olacak

müsiad yeni binası nerede olacak

Son 3 yılda üye sayısını yüzde 60 artıran MÜSİAD, yeni bina arayışına başladı. Sütlüce’deki merkezin en az üç katı büyüklüğünde olması hedeflenen yeni binanın kendi gelir modelini oluşturması da planlanıyor

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

MİT'in yeni binası 'KALE' yarın hizmete açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığının (MİT) Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde inşa edilen yeni binası 'KALE' yarın hizmete giriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT’in yeni binasını inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki MİT'in yeni binasını inceledi.Yaklaşık 5 bin dönüm alanın üzerinde inşa edilen bina 3 metre yüksekliğinde duvarlarla çevrili.

Zeytinburnu Nüfus Müdürlüğü binasının nereye inşa edileceği belli oldu!

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi nüfus müdürlüğünün yeni binası, ilçede bulunan okul bahçesine yapılacak. Binanın inşaatı için 18 Haziran 2019'da ihale yapılacak.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

Arter Dolapdere’deki yeni binasına taşınıyor!

2010 yılından beri İstiklal Caddesi’nde devam eden Arter, Dolapdere’deki yeni binasına 2019 yılının Eylül ayında taşınacak.

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

müsiad yeni binası nerede olacak Haberi

müsiad yeni binası nerede olacak

Son 3 yılda üye sayısını yüzde 60 artıran MÜSİAD, yeni bina arayışına başladı. Sütlüce’deki merkezin en az üç katı büyüklüğünde olması hedeflenen yeni binanın kendi gelir modelini oluşturması da planlanıyor


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 1990'da Mecidiyeköy'de küçük bir ofiste başlayan yolculuğu 26 yılın sonunda 1.7 milyon kişilik istihdama sahip 50 bin işletmeyi temsil eden küresel bir iş ağına dönüştü. Radikal büyüme ise son üç yılda yaşandı.


BİNA KÜÇÜK GELİYOR

Derneğin üye sayısı 2013 ile 2016 arasında yüzde 60 artarak 7 bin 500'den 12 bin sınırına yaklaştı. Sadece Türkiye değil, küresel ligde de dikey bir büyüme yaşandı. 65 ülkede 170'den fazla temsilciliğe ulaşıldı. Hal böyle olunca Sütlüce'deki merkez bina derneğin kapasitesini taşıyamaz hale geldi. Konuyla ilgili SABAH'a konuşan MÜSİAD Başkanı Nail...