05 / 05 / 2024

Muslat Sultan M Albogamı

Muslat Sultan M Albogamı

Blanca Tours Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Loulay Al Hıjazı, Sameer Jamal H Abed Althaqafı, Muslat Sultan M Albogamı, Sultan Sameer J Althagafı tarafından kuruldu

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı Saatli Medrese müze olacak!

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı medrese olarak bilinen Edirne'deki Saatli Medrese, 'Fatih Sultan Mehmet Müzesi' oluyor.

KKTC Hala Sultan Camisi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

KKTC'de Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Hala Sultan Camisi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacağı belirtiliyor.

Keçiören Yavuz Sultan Selim Bulvarı 8 Kasım'da açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 8 Kasım Salı günü yapımı tamamlanan Keçiören Yavuz Sultan Selim Bulvarı’nın açılışını yapacak.

Kumluca Yavuz Sultan Selim Deresi'nde köprü yapımına başlandı!

Kumluca'da şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Yavuz Sultan Selim Deresi'ne yapılacak köprü, Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak.

Manisa Hafsa Sultan ve Turgut Özal'da dönüşüm hızlandı!

Manisa'nın dev projelerinden olan Hafsa Sultan ve Turgut Özal kentsel dönüşüm alanlarında çalışmalar hızlandı. Ankara'ya giden Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kamulaştırmada izleİ necekyolu belirlemek için görüşmeler gerçekleştiriyor.

Sultan 2. Abdülhamid Han Müzesi açılacak mı?

Gençliğin ve gelecek nesillerin Sultan 2. Abdülhamid Han'ı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmeleri için 'Sultan 2. Abdülhamid Han Müzesi istiyoruz' başlıklı bir imza kampanyası başlatıldı.

İnşaat mühendisleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde!

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi.

Manisa Hafsa Sultan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Hafsa Sultan Mahallesi’nde yapmayı planladığı kentsel yenileme projesiyle ilgili ilk adımlar atıldı. Proje için İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun revizyon 1/5000 ölçekli nazım imar planı raporu oy birliği ile kabul edildi.

Bezm-i Alem Valide Sultan Vakfı'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Bezm-i Alem Valide Sultan Vakfı'na ait harap çeşme ve tarlayı yapım karşılığı kiraya veriyor. İhalesi 31 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Ayşe Sultan Villaları ulaşım bilgileri!

Konut tiplerinin 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandığı projede firma bünyesinde 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Ayşe Sultan Villaları ulaşım bilgileri kapsamında FSM Köprüsü'ne 18 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Muslat Sultan M Albogamı Haberi

Muslat Sultan M Albogamı

Blanca Tours Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Loulay Al Hıjazı, Sameer Jamal H Abed Althaqafı, Muslat Sultan M Albogamı, Sultan Sameer J Althagafı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Blanca Tours Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket'in başlıca amaç ve konusu esaslı olarak aşağıda belirtilenler olup, bunlarla sınırlı değildir: 1.        Şirket'e ait ve/veya kiralanan gayrimenkulleri (binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb. boş alanlar dahil) kiraya vermek ve/veya bu gayrimenkullere ilişkin leasing faaliyetleri gerçekleştirmek; bu kapsamda, Şirket'e ait ve/veya kiralanan gayrimenkulleri sürekli kullanım için tipik olarak aylık ve/veya yıllık bazda, mobilyalı ya da mobilyasız dairelerin ve/veya müstakil evlerin ve/veya apartmanların kiralanması faaliyetlerini gerçekleştirmek, Şirket'e ait ve/veya kiralanan gayrimenkulleri ikamet amaçlı olarak gayrimenkulün...