25 / 08 / 2024

müslüm çetin

müslüm çetin

Elektrica İnşaat Turizm ve Elektrik Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 60 bin TL sermaye ile İstanbul Çekmeköy'de kuruldu...

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Çetin tarafından kuruldu.

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Müslüm Şimşek tarafından kuruldu.

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Mercedes-AMG SL Roadster'ı bir daha bu fiyatlara bulamayabilirsiniz! İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-AMG SL Roadster'ın Kasım ayı güncel fiyat listesi dikkat çekiyor. Peki  Mercedes-AMG SL Roadster kaç TL? İşte  Mercedes-AMG SL Roadster 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çetin ve Sevda Zübeyde Çetin ortaklığında kuruldu.

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Fatih'de Ali Çetin ve Taufik Hıdayat Sukenı ortaklığında kuruldu.

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Kırmızı etin fiyatı ne kadar? Ete zam mı geldi?

Et fiyatlarının yükselip yükselmediği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Et ve Süt Kurumu (ESK) büyükbaş karkas etin üreticiden alım fiyatlarını açıkladı. İşte detaylar!

müslüm çetin Haberi

müslüm çetin


Elektrica İnşaat Turizm ve Elektrik Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Çetin tarafından, 60 bin TL sermaye ile 21 Mart 2016 tarihinde kuruldu. Elektrica İnşaat Turizm ve Elektrik Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Çekmeköy'de yer alıyor.



İş konusu;


İNŞAAT 1. İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, alçıpan malzemeleri, duvar sıvaları, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak...