01 / 07 / 2024

muşta sağlık meslek lisesi varmı

muşta sağlık meslek lisesi varmı

Daha önce Muş’a 14 derslikli okul yaptıran İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vahit Özmen ve eşi Jinekolog Operatör Dr. Nevin Özmen, ikinci bir okul için yeniden girişimlerde bulundu...

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?

Hamilelik ve doğum özenli takip gerektiren bir süreç. Hamilelik sürecinden itibaren yapılan düzenli doktor kontrolü tahlil ve tetkiklerle hem anne hem de bebek için büyük önem taşıyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası hamilelik, doğum ve yenidoğan takibini kapsıyor mu?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branş ve kadroları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı hangi branşlarda olacak? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branş ve kadro dağılımı belli oldu mu? İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ile ilgili tüm detaylar..

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Tapuda ve resmi dairelerde satış ya da devir işlemi yapabilmek için 65 yaş üstü bireylerden aranan şartlar farklılık gösterir. Peki, 65 yaş üstü tapuda işlem yapabilir mi? 65 yaş üstü tapuda sağlık raporu zorunlu mu? İşte detaylar…

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Tapuda sağlık raporu zorunlu mu? Kaç yaş üstüne, nasıl alınır?

Tapu devir işlemlerinde belli bir yaşın üstünde kişilerce yapılması halinde sağlık raporu istenebiliyor. Peki, tapuda sağlık raporu zorunlu mu? Nasıl alınır?

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Humayoun Ashraf tarafından kuruldu.

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Tombul tarafından kuruldu.

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Başay Biçerer tarafından kuruldu.

muşta sağlık meslek lisesi varmı Haberi

muşta sağlık meslek lisesi varmı


Daha önce Muş’a 14 derslikli okul yaptıran İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Şişli Florence Nightingale Hastanesi’ndeki Meme Sağlığı Bölümünün Direktörü Prof. Dr. Vahit Özmen ve eşi Jinekolog Operatör Dr. Nevin Özmen, ikinci bir okul için yeniden girişimlerde bulundu.


Vahit ve Nevin Özmen’in devlet memuru olduğunu ifade eden Vali Vedat Büyükersoy, ailenin aldığı kararın takdire şayan olduğunu kaydetti. Büyükersoy, "Değerli hemşerimiz Vahit Özmen, hanımıyla birlikte değerlendirme yapmışlar ve ilimize Sağlık Meslek Lisesi yapma kararı almışlar. Aslında her ikisi de, her ne kadar doktor olsalar bile, bunlar fabrikatör, esnaf, ticaret erbabı değil, nihayetinde devlet memuru. Memuriyetlerinin dışında mesleklerini icra ederek para kazanan insanlar. Bu insanların ilimize ilköğretim okulu ve bunun yanı sıra şimdi Sağlık Meslek Lisesi yapması...