04 / 05 / 2024

Muşta yapılan olimpik yüzme havuzu yüzde 90 tamamlandı

Muşta yapılan olimpik yüzme havuzu yüzde 90 tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Muş’ta yaptırılan yarı olimpik yüzme havuzu ile spor salonu inşaatlarının yüzde 90’ı tamamlandı.

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 80,3 oranında yükseldi

Türkiye’de geçen sene trafiği kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki seneye oranla yüzde 80,3 yükselerek 2 milyon 290 bin 280 oldu. Bu dönemde 31 bin 721 taşıtın ise kaydı silindiği belirtildi. Böylelikle trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 2 milyon 258 bin 559 artış gösterdi.

2024’te DASK’ ta yapılan değişiklikler neler?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, 2024 başından itibaren DASK kapsamında zorunlu deprem sigortasında bir takım değişikler olduğunu belirtti. Peki 2024’te DASK’ ta ne gibi değişiklikler yapıldı? İşte ayrıntılar...

Otomotiv piyasasında alışılmadık artış! Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı bir yılda yüzde 86,2 arttı!

Ağustos ayında trafiğe kaydı yapılan sıfır otomobil sayısı 2022’nin aynı ayına kıyasla yüzde 86,2 oranında, toplam taşıt sayısı yüzde 110,6 oranında arttı. Ocak-ağustos ayları arasında trafiğe kayıtlar 804 bin 993’ü otomobil olmak üzere toplam 1 milyon 525 bin 213 adeti buldu.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

MediaMarkt'ta satılan en iyi 10 akıllı saat! Sakın kaçırmayın! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Son dönemde akıllı saatlere olan ilgi artarken pek çok kişi akıllı saat fiyatlarını araştırmaya başladı.Biz de sizin için MediaMarkt'ta satışı yapılan en iyi 10 akıllı saati derledik. Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Öğrenci akbilinde son dakika gelişmesi! İETT öğrenci akbiline yapılan zammı geri çekti mi? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

İETT öğrenci akbili ücreti ile ilgili kafa karışıklığı devam ediyor. 7 Nisan’da alınan kararla İstanbul’da toplum taşımaya yüzde 40 zam yapılmıştı. Bu kararla öğrenci akbil ücretlerine yapılan zam AK Parti ve MHP’nin “ısrar kararıyla” geri çekildi. Ama karışıklık bitmedi. İETT öğrenci akbil ücretler

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

İzmir'de depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarındaki sorunlar meclis gündeminde!

İzmir'de TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan binalarda ortaya çıkan sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

2021'de satışı yapılan Hazine'ye ait taşınmazlar TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2021 yılında satışı yapılan Hazineye ait taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Muşta yapılan olimpik yüzme havuzu yüzde 90 tamamlandı Haberi

Muşta yapılan olimpik yüzme havuzu yüzde 90 tamamlandı

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, bin 500 kişi kapasiteli spor salonunun 20 gün içinde, 500 kişi kapasiteli kapalı yarı olimpik yüzme havuzunun ise bir ay içerisinde tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi. Yapılan tesislerin Muş’a çok katkı sağlayacağını ifade eden Ali Kartal, yarı olimpik yüzme havuzu işinin zahmetli bir iş olduğunu ve havuzun estetik özelliklerinin fazla olduğu için spor salonundan bir ay sonra teslim edileceğini ifade ederek, "Yüzme havuzu inşaatımızın da şu anda yüzde 80-85’i tamamlandı ve çatı yapımı devam ediyor. Havuz gövdesinin inşaatına dün itibariyle başlandı. Yaklaşık bir ay sonra teslim edilmesini bekliyoruz. İşin teslim edilme tarihi de bitmek üzere. İlimiz kış ili olduğundan dolayı çalışmalarda aksilikler oldu. İnşaat sürecinin...