03 / 05 / 2024

Mustafa Büyük haberleri

Mustafa Büyük haberleri

Murtaza Kılçık, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Büyük'ü ziyaret etti. Adana Valisi Mustafa Büyük, modern kentleşmenin sağlanması açısından. İnşaat sektörünün çok önemli bir misyon üstlendiğine de dikkat çekti.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Uzman isimden beklenen İstanbul depremi açıklaması! Tek tek sıraladı: O ilçedeki binaların yüzde 84'ü büyük riskli! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Mustafa Serhat Durmuş, beklenen büyük İstanbul depremine dikkat çekti. İşte Durmuş'un o korkutan açıklamaları...

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İhracatta kırsal ekonomiye büyük destek! İlk etapta 5 çeşit gidecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bal ihracatında yurtdışına açılıyor ve Sakaryanın balları Avrupa'ya açılıyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör, Bakanlığın hayata geçirdiği projelerle bal üreticilerinin destekleneceğini söyledi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam gelirken bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte hurda 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Hurda fiyatlarında son dakika zam haberleri gündeme bomba gibi düştü. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurdafiyatları kaç lira oldu? İşte hurda 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Mustafa Büyük haberleri Haberi

Mustafa Büyük haberleri

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Murtaza Kılçık ve Yönetim Kurulu Üyelerine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mustafa Büyük, Adana'daki sivil toplum kuruluşlarının kente hizmet noktasında gösterdikleri duyarlılık ve yaptıkları çalışmaların çok önemli olduğunu söyledi. 


Modern kentleşmenin sağlanması açısından. İnşaat sektörünün çok önemli bir misyon üstlendiğine de dikkat çeken Vali Mustafa Büyük, Adana'da sosyal donatılarıyla modern yaşam alanları oluşturulması konusunda, sektördeki meslek kuruluşları ile koordine içinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. 


AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık'da sıcak ve samimi geçen sohbette derneği tanıtarak kuruluş amaçlarını dile getirdi. Başkan Kılçık. Vali Büyük'ün Adana için bir şans olduğunu belirterek, "Alanımızdaki Şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını hep birlikte çözdüğümüzde kendimizi mutlu ve bahtiyar hissedeceğiz" dedi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafın çekilmesiyle son buldu. 


Adana Beş...