27 / 04 / 2024

mustafa ekşi inşaat kayabaşı projesi

mustafa ekşi inşaat kayabaşı projesi

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 448 adet konut ihalesine en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat - Aydur İnşaat'tan geldi. Sözleşmenin henüz imzalandığı ihaleye itiraz süreci devam ediyor.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Balek İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Balek İnşaat Anonim Şirketi Şile'de 56 milyon 408 bin 956 TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Baldaner ve Mustafa Ekşi ortaklığında kuruldu.

Balmek İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Balmek İnşaat Anonim Şirketi Şile'de 9 milyon 243 bin 344 TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Erdener ve Mustafa Ekşi ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

Avrupa ülkeleri İsrail'e ek konut inşaatından vazgeçmesi için çağrıda bulundu!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) üyeleri Almanya, Fransa, Belçika ve Estonya ile konseye gelecek sene katılacak Norveç ve İrlanda, İsrail'e Doğu Kudüs’teki ek  konut inşası planından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

Emlak Konut GYO Florya Evleri için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi'nin kazananı belli oldu. Yüklenici Mustafa Ekşi İnşaat ile imzalar atıldı. 

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe çalıştı! 

TÜİK'in açıkladığı Yaşlı Nufüs İstatistikleri'ne göre, 2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe yer aldı...

mustafa ekşi inşaat kayabaşı projesi Haberi

mustafa ekşi inşaat kayabaşı projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir Kayabaşı 918/2, 918/3, 918/4, 919/1, 919/2 ada parsellerde yer alan 448 adet konut, 15 dükkanlık 1 adet ticaret merkezi, 1 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatı işi ihalesine rekor teklif geldi.


25 Mayıs'ta gerçekleştirilen TOKİ Kayabaşı 448 konut ihalesini Mustafa Ekşi İnşaat ile Aydur İnşaat kazandı. Firma ihalede 77 milyon 533 bin TL teklif verdi.


TOKİ Kayabaşı ihalesine itiraz süreci devam ediyor. Herhangi bir itiraz gelmezse Mustafa Ekşi İnşaat - Aydur İnşaat sözleşme için çağrılacak ve sözleşme imzalanacak. Proje kapsamında inşa edilecek proje orta gelir grubuna özel olarak satışa sunulacak. 


TOKİ Kayabaşı projesi için çalışmalara; sözleşmenin imzalandığı tarihten 10 gün içerisinde yer teslimi yapmasının ardından başlanacak. Proje 550 takvim gününde tamamlanacak.


Mustafa Ekşi İnşaat 1977 yılından bugüne...