03 / 05 / 2024

Mustafa Karaçuha özgeçmiş

Mustafa Karaçuha özgeçmiş

Rams Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaçuha kimdir? Mustafa Karaçuha Rams Yapı'yı ne zaman kurdu? Rams Yapı'nın diğer ortakları kimlerdir? İşte Rams Yapı ve Mustafa Karaçuha...

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Kara listeye giren kredi çekebilir mi? Bankaların kara listesinden nasıl çıkılır?

Enflasyonun 2022 yılı başından bu yana hızlı yükselişi pek çok kişiyi borç sahibi ederken, bankalara borçlarını ödeyemeyip kara listeye girenler çifte mağduriyet yaşıyor. Peki kara listeye girmiş olan biri kredi çekebilir mi? Kara listedeki birinin kredi çekmesinin yolu var mı?

Mkrvip Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkrvip Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te M.Mustafa Kara tarafından kuruldu.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Lav Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lav Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çoban, Halil İbrahim Edis, Mehmet Çoban, Mustafa Karaömeroğlu ve Yusuf Çoban oortaklığında kuruldu.

Mustafa Karaçuha özgeçmiş Haberi

Mustafa Karaçuha özgeçmiş

Mustafa Karaçuha kimdir?

Mustafa Karaçuha,  Rams Yapı Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Muhammet Civelek, Recep Karamahmutoğlu ve Suat Köseoğlu ile birlikte Rams Yapı kurucularındandır.


Mustafa Karaçuha; Rams Yapı patronlarındandır. Bugüne kadar Rams Yapı ile birlikte birçok projenin altında imzası vardır. Rams Yapı’yı Muhammet Civelek, Recep Karamahmutoğlu ve Suat Köseoğlu ile birlikte kurmuştur. Son olarak Karaçuha, Rams Yapı bünyesinde Sample Park projesini hayata geçirdi. 


Rams Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaçuha, gelecek dönemler için planladıkları projeleri hakkında şunları söyledi: Sample Park projesi gibi Çamlıca ve Şerifali’de de projeler geliştirmeyi düşünüyoruz. Bu projelerin yapımına 2013 yılı içinde başlayacağız. Tahmin ediyorum 2015 yılı içinde de tamamlamış oluruz. Projelerin fizibilite çalışmaları tamamlandı; marka konumlandırma çalışmaları ise hızlı bir şekilde devam ediyor. 


Sample Park projesi:

Ataşehir’de konumlandırıldı. 2012 yılı Nisan ayında...