04 / 05 / 2024

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı

Atatürk Caddesi’ni Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan devamla Karafatma ve İbo Osman Caddesi’ne bağlayacak önemli yatırımla ilgili birçok noktada çalışmalar sürdürülüyor

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çerkezköy'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa! 

Çerkezköy İcra Dairesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsayı 12 milyon 237 bin 140 TL'ye satıyor. Arsanın ihalesi 15 Aralık 2020 günü saat 11:00'da gerçekleşecek. 

Çerkezköy KİPA AVM icradan 43.1 milyon TL'ye satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Haberi

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı



Atatürk Caddesi’ni Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na bağlayacak tünel çalışmaları yıkımı biten eski Demirspor binasının bulunduğu alanda yoğun olarak devam ediyor.


Bunun yanında yolun devam edeceği Karafatma Caddesi’nin DSİ sulama kanalı noktasındaki köprü genişletiliyor. 


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Karafatma Caddesi’nin Kıyıboyu Caddesi ile kesiştiği noktadaki köprünün genişletilmesi çalışmalarını denetledi.


Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Seyfettin Turan ile birlikte köprü genişletme çalışmaları hakkında bilgi alan Zihni Aldırmaz, “Atatürk Caddesi tünel ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Karafatma ve İbo Osman Caddelerine bağlanacak. Burada da köprüyü genişletiyoruz. Böylece Cemalpaşa Caddesi’nin trafik yükü azalacak. Bu hizmetleri meclis üyelerimizin desteği ile yapıyoruz. Hepsine teşekkür ederim” dedi.


Zihni Aldırmaz, çalışmanın yapıldığı noktada vatandaşlarla da sohbet etti.

Adana Büyükşehir...