20 / 05 / 2024

Mustafa Pamukçu kentsel dönüşüm

Mustafa Pamukçu kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşümün müteahhit ve yer sahibi ile başladığını aktaran Muhtar Pamukçu: "Mahallemizde eski evler yok denecek kadar az. İnsanlar müteahhit ile anlaşıyor, kat karşılığında evlerini veriyorlar." dedi.

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

Hükümet kentsel dönüşümde öncelikli yerleri açıkladı: Kira desteği de güncellenecek!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, yeni kentsel dönüşüm düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümde pek çok yeniliğin geldiğini belirten Demir, megakent için öncelikli ilçeleri de açıkladı. İşte o ilçeler...

'Yarısı Bizden Kampanyası'nda detaylar belli oldu! 200 bin sınırı getirildi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyuna duyurduğu kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili önemli detayları açıklayan Bakan Kurum, "Dönüşüme girecek konutlarımız 200 bini aşarsa kura yapacağız" diye konuştu...

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Pamukçu tarafından kuruldu.

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Cmr Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cmr Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuş tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Sur Yapı, Antalya'da 8 milyar liralık yatırım tutarıyla içinde 19 bin ünite ve 11 bin meyve ağacının olduğu kentsel dönüşüm projesi inşa ediyor. Bunun yanı sıra, Sur Yapı, İstanbul'da da 3 yeni proje hayata geçirecek...

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mersin'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Cumhurbaşkanlığı tarafından Mersin'e bağlı Akdeniz İlçesinde bulunan Barış Mahallesi’nin riski alan ilan edilmesi üzerine Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları için kolları sıvadı.

Mustafa Pamukçu kentsel dönüşüm Haberi

Mustafa Pamukçu kentsel dönüşüm

Yaklaşık 10 bin kişinin ikamet ettiği Elmasbahçeler Mahallesinin 6 bin 200 seçmeni var. Mahalle nüfusunun büyük bir kısmını ise Bulgaristan, Yugoslavya, Arnavut göçmenleri oluşturuyor... 


30 yıldır Elmasbahçeler Mahalle Muhtarlığı görevini üstlenen Mustafa Pamukçu yedinci dönemde de göreve talip. Çalışma azmi ve hizmet aşkıyla yıllara adeta meydan okuyan Muhtar Mustafa Pamukçu şöyle konuşuyor: " 59 yıldır Elmasbahçeler Mahallesinde ikamet ediyorum. 1981 yılında emekli oldum. 1984 yılından itibaren de muhtarlık görevine devam ediyorum. Ben mahallemi de mahallelimi de çok seviyorum. Muhtarlık görevini severek yapıyorum. Mahalleme hizmet vermeye devam etmek için bu dönemde de aday oldum. Muhtarlığımın beş ve altıncı döneminde karşı liste çıkmamıştı. Ama bu dönemde üç adayız. Son kararı tabi ki mahallelimiz verecekler." Emekli muhtarlar veya muhtar adayları için genellikle muhtarlık...