04 / 07 / 2024

Mustafa Sandalcılar

Mustafa Sandalcılar

MF Ayane İnşaat Gıda Limited Şirketi, Mustafa Sandalcılar, Fatih Sandalcılar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Beyoğlu, Keçecipiri Mahallesi, Müverrihali Caddesi'nde kuruldu.

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Yılmaz ve Mustafa Dağlar ortaklığında kuruldu.

Ekonomist Mustafa Sönmez: Doların 24TL'ye ulaşması enflasyon tehlikesini artırıyor!

Ekonomist Mustafa Sönmez, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda doların sürekli olarak rekor seviyelere çıkmasının ve Türk lirasının değer kaybetmesinin enflasyonu artırabileceği uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mustafa Saydam kimdir?

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saydam kimdir? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Konut alımında Rusya Federasyonu vatandaşları zirvede!

Emlak uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada yabancılara yapılan konut satışları Ocak-Ekim döneminde 55 bin 21 olduğunu ve bu satışlardan yüzde 20’si yani 11 bin 334’ü Rusya Federasyonu vatandaşlarına yapıldığını söyledi.

9'uncu imar affına Şehir Plancıları Odası'ndan tepki! İmar barışında son durum!

Büyük Birlik Partisi  Ankara  Milletvekili Mustafa Destici, İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ni TBMM'ye sundu ve imar affı yeniden gündeme geldi. TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından, imar affı teklifi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı. İşte ayrıntılar...

Faiz borçları ve ceza yiyenler dikkat! Resmen siliniyor

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, kanun teklifi ile ilgili olarak “KYK borçlarının faizlerini ve maske cezalarını sileceğiz. Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 1 Temmuz 2023 tarihine kadar işverenler çalıştıkları kişilere elektrik/doğalgaz yardımı yaparlarsa vergi indirimi alabile

İhracatta finansman sıkıntısı patladı: İhracatçılar can çekişiyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe, finansmana erişimde sorunlar olduğunu dile getirdi. Gültepe, “Farklı endişelerle kredi kaynaklarını dövize çevirenler olabilir. Ancak bu endişeli azınlığın yaptığı yanlışların cezasını bütün ihracatçılarımızın ödemesi doğru değil” dedi.

Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam mı geldi?

Muhtar maaşları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş muhtar maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkaracak olan torba yasa teklifinin bugün Meclis'e sunulacağını ifade etti. İşte tüm detaylar..

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerinde rekor artış!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merakla beklenen kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerindeki rekor artışa değindi.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Mustafa Sandalcılar Haberi

Mustafa Sandalcılar

MF Ayane İnşaat Gıda Limited Şirketi, Mustafa Sandalcılar, Fatih Sandalcılar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


MF Ayane İnşaat Gıda Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi veözel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri   yapmak ve müstakil konut, iş hanları  fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...