06 / 05 / 2024

Mustafa Şeker özgeçmiş

Mustafa Şeker özgeçmiş

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Şeker GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Şeker, ayçiçek yağı, buğday, mercimek, arpa fiyatlarında son dakika: Bakanlık harekete geçti! Fiyatlar ucuzlayacak... 

Şeker, ayçiçek yağı, mercimek buğday, arpa gibi temel gıda fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmesi. Söz konusu gıdalar üreticilerden uygun fiyatlarla alınarak stoklanacak. Peki bu ürünlerin fiyatı düşecek mi? İşte detaylar...

Ayçiçek yağı şeker un et süt makarna pirinç bulgura devlet desteği mi geliyor? 20 üründe sabit fiyat iddiası

Son 3 aylık dönemde zaman zaman vatandaşın almakta zorlandığı kimi zaman raflarda tükenen kimi zaman vatandaşın dükkan önünde kuyruğa girdiği ürünlere devlet desteği mi geliyor. Gündeme gelen son iddia hayata geçerse bu sorunun cevabı 'Evet' İşte detaylar...

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Mustafa Şeker özgeçmiş Haberi

Mustafa Şeker özgeçmiş

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Mustafa Şeker özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"1968 yılı Giresun ili Şebinkarahisar ilçesi, Gölve Köyünde dünyaya geldim. Evli, iki erkek biri kız olmak üzere üç çocuk babasıyım. 1989 yılından itibaren Karaköy Perşembe pazarında hırdavatçılık yaparak iş hayatıma devam etmekteyim. Spor yapmayı ve seyahat çok seviyorum.

1972 yılında ailem İstanbul'un Etiler semtine göç etti. 1977-1989 yılları arasında Karaköy Hırdavatçılar Çarşısı'nda ünlü iş adamı Kenan Şeker'in yanında çalıştım.

1989- 1991 yılları arsında vatani görevimi, acemi birliği Erzincan 59. Topçu Tugayı, usta birliğini Kars Sarıkamış'ta tamamladım.

1991 yılında Karaköy Perşembe pazarında ilk defa kendi işimi kurarak ticarete, Şeker Hırdavat San. Tic. firmam...