06 / 05 / 2024

Mustafa Şeref Kısacık Kat Mülkiyeti Kanunu açıklaması

Mustafa Şeref Kısacık Kat Mülkiyeti Kanunu açıklaması

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Ev ve arsa sahipleri dikkat! Uzman isim uyardı!

AK Parti, bu hafta içinde Türkiye'nin Meclisine sunmayı planladığı yeni bir kanun teklifi ile kentsel dönüşüm sürecinde kat maliklerinin anlaşma oranlarını değiştirmeyi amaçlıyor. Bu konuyla ilgili olarak görüşleri alınan hukukçu Şeref Kısacık, kanun teklifi hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık ve Suat Gümüş ortaklığında kuruldu.

Türk kuyumculuk sektörü dünya sıralamasında ilk üçü ele geçirdi!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, kuyumculuğun 40 bin işletmesi ve 300 bin çalışanı olduğunu belirterek, “Kuyumculuk sektörü zamanında sipariş tesliminde dünya birincisi, ihracatta dünya ikincisi, üretimde dünya üçüncüsü” dedi.

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Uyanık tarafından kuruldu.

Hkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hayrettin Kordel ve Mustafa Işık ortaklığında kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Faizsiz kredi için başvurular yarın başlıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) hızlı destek programı kapsamı için başvuruların yarın başladığını açıkladı. 

Kira gibi yüksek aidat ödeyenler için çarpıcı uyarı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı ve 37 yıllık avukat Mustafa Şeref Kısacık, kira gibi yüksek site aidatı ödeyenler için uyardı. Site aidatı öderken nelere dikkat etmeli? İşte tüm merak edilenler...

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Mustafa Şeref Kısacık Kat Mülkiyeti Kanunu açıklaması Haberi

Mustafa Şeref Kısacık Kat Mülkiyeti Kanunu açıklaması

Sivil inisiyatif oluşturma ve güçlerini birleştirme kararı veren tesis yönetim dernekleri ve tedarikçileri, Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) Ankara Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen çalıştayda bir araya gelerek tesis yönetimi ile ilgili konuları masaya yatırdı.

Hürriyet'ten Oya Armutçu'nun haberine göre, Bolu Abant’taki çalıştayda İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık da Kat Mülkiyeti Kanunu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Kat Mülkiyeti Kanunu’nun yeniden yazılması gerektiğini söyledi. Şeref Kısacık, bazı sitelerde hem konut hem ofis bloklarına ye verildiğini ayrıca bunlar dışında çarşı, alışveriş merkezlerinin dışında otelin de bu sitede yer aldığını ve bu tarz yapıların amatörce yönetilmemesi gerektiğini söyledi:  Avukat Mustafa Şeref Kısacık, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bu alanda eğitim almış kişilere,...