01 / 05 / 2024

Mustafa Turgut mersin

Mustafa Turgut mersin

Mersin Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut kimdir? Mustafa Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Turgut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Turgut...

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz kaçak yapı cennetine dönüştü!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçenin 25 yıl içinde kaçak yapı cennetine dönüştüğünü söyledi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçe halkının uzun süredir beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı.

Mersin Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Mersin'de hayata geçen millet bahçesi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en büyük millet bahçesi olacağını dile getirdi. 

Mustafa Turgut mersin Haberi

Mustafa Turgut mersin

Mustafa Turgut kimdir?

Mustafa Turgut, Rahmetli Zeyneli şoför Recep TURGUT’un oğlu olarak 1966 yılında dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Silifke’de tamamladıktan sonra 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandı. 


Öğrencilik yıllarında ülkenin siyasal şartları ve ekonomik zorluklarına rağmen öğrenci derneklerinde ve bütün demokratik mücadelelerde aktif olarak yer aldı. 


1990 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılında Ankara Numune Hastanesinde Beyin Cerrahı ihtisasına başladı. 


1998 yılında ihtisasını tamamlayan Mustafa TURGUT aynı yıl, önceki adı Mersin SSK Hastanesi olan şimdiki adı Mersin Toros Devlet Hastanesi’ne tayin oldu. Mersin Toros Devlet Hastanesinde 4 yıl başhekim yardımcılığı görevinde bulundu. 


Aynı zamanda Mersin Silifke’liler Derneği’nin Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Silifke Belediye Başkan Adayı olmasından dolayı...