16 / 05 / 2024

Mütahit Mutlu

Mütahit Mutlu

Yeditepe Müşavirlik Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Beylikdüzü'nde Murat Özbek ve Mütahit Mutlu tarafından kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Bu bankadan büyük kampanya! Üstelik arkadaşını getirene de 2500 TL jest!

Fibabanka, müşterilerini mutlu etmek için çarpıcı bir kampanya sunuyor. Yeni promosyonu ile Fibabanka müşterileri, faizsiz ve geri ödemesiz bir şekilde 2.500 TL bonus alma şansına kavuşuyorlar. 

Garanti Bankası 1000 TL geri ödemesiz para hediye edecek! Garanti Bankası müşterileri hemen baksın!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman büyük ses getiren ve müşterilerini mutlu etmenin yanında devamlı yeni müşteri kazanmayı başaran Garanti Bankası’ndan bir kampanya haberi daha geldi. Kampanya kapsamında bin TL’nin hesaplara yatacağı duyuruldu.

Ziraat Bankası’ndan mayıs ayı müjdesi geldi! Bu para tek seferde hesaplara yatacak!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman rakiplerine büyük fark atan ve müşterilerini mutlu etmenin yanında devamlı yeni müşteri kazanmayı başaran Ziraat Bankası’ndan bir kampanya haberi geldi. Kampanya kapsamında 300 TL’nin hesaplara yatacağı duyuruldu.

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden ''Media Market'' yine büyük bir kampanya ile müşterilerini mutlu etti. 30 Nisan'a kadar sürecek olan seçili telefonlarda 10 aya kadar %0.69 12 aya kadar %0.89 faiz oranları ile sunulan kampanyanın detayları haberimizde.

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Banka, müşterilerini mutlu etmeyi sürdürüyor ve mart ayı boyunca yapacakları akaryakıt harcamalarından avantaj sağlamalarını amaçlıyor. Banka, müşterilerine özel olarak hazırladığı "yakıt harcamalarına 75 TL bank kart lirası" kampanyasıyla, müşterilerinin yakıt alışverişlerinde ekstra kazanç elde et

Maji Atelier'den Sevgililer Günü sofraları için özel ürünler! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Maji Atelier, Sevgililer Günü’nde ev ve yaşam alanlarında kalıcı bir hatıra bırakarak sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden zarif seçenekler sunuyor. Peki Maji Atelier ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Maji Atelier 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Oppo A74 128 GB Akıllı Telefon  özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Oppo Türkiye garantili olarak satışa sunulan markanın yeni yerli üretim telefonu Oppo A74 128 GB, ince çerçeveli geniş ekranı ile konforlu bir kullanım arayanları mutlu ediyor. Peki Oppo’nun bu en yeni modellinin özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Vakıfbank kartınız varsa cebinize tam 640 TL girecek!

Bankaların kampanyaları bütçesine katkı sağlamak ya da avantajlı hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu alanda birbiri ardına kampanyalarla müşterilerini mutlu eden Vakıfbank’tan yeni bir kampanya geldi. Bu kampanya ile Vakıfbank, banka kartını kullanan m

İnşaat sektöründe bayram havası, müteahhitler mutlu! Böyle indirim görülmedi! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi. Her geçen gün düşen demir fiyatları dip seviyelere ulaştı. Bu durum müteahhitleri mutlu ederken binlerce kişi demir fiyatlarını merak ediyor. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Mütahit Mutlu Haberi

Mütahit Mutlu


Yeditepe Müşavirlik Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Beylikdüzü'nde kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

MURAT ÖZBEK 500.000,00 TL

MÜTAHİT MUTLU 500.000,00 TL



Yeditepe Müşavirlik Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi iş konusu;

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,  kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...