09 / 05 / 2024

Müteahhitler Federasyonu Başkanı kim

Müteahhitler Federasyonu Başkanı kim

İzmir'in deprem riski açısından dünyada 7'nci sırada olduğunu söyleyen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, yerel yöneticiler, bir an önce dönüşüm konusunda ellerini taşın altına kovmaları gerekiyor dedi...

Necip Nasır: Yeni arsa üretilmezse inşaat sektörü büyümez!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, seçimden sonra yeni arsa üretimi ve kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istedi, "Dönüşümün hız kazanacağını düşünüyorum" Yeni arsa üretilmezse inşaat sektörü büyümez dedi...

Konut sektöründe temelden alım satım trendi giderek zayıflıyor!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman yaptığı açıklamada geçmişte temelden alım ve satımın sıklıkla tercih edildiğini fakat şimdi hem müteahhitlerin hem de vatandaşların söz konusu bu yönteme mesafeli yaklaştığını dile getirdi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

İnşaat sektörü 2024'ten umutsuz: Yavaşlama trendi devam edecek!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen inşaat sektörü 2024 yılından da umutsuz. Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yavaşlama trendinin devam edeceğini söyledi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

İnşaat sektöründe yapı denetim sorunu! Firmalar keyfi uygulama getiriyor!

Müteaahitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, inşaat sektöründeki ilk sorunlardan birinin yapı denetim firmalarının keyfi uygulamaları olduğuna dikkat çekti ve önerilerini paylaştı. İşte o açıklamalar...

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı kim Haberi

Müteahhitler Federasyonu Başkanı kim

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, yeni başkanlara seslendi, Yerel yöneticiler, bir an önce dönüşüm konusunda ellerini taşın altına kovmaları gerekiyor dedi.


İzmir'in deprem riski açısından dünyada 7'nci sırada olduğunu söyleyen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, "Yeni belediye başkanların, İzmir'in kentsel dönüşümü konusunda ellerini hemen taşın altına koymaları gerekiyor" dedi. Şu ana kadar seçim ortamından dolayı yerel yöneticilerin kentsel dönüşümle ilgili frene bastığını savunan Necip Nasır, "İzmir'de inşaat sektörünün potansiyelini gerçek anlamda ortaya çıkaracak kentsel dönüşüm, tam anlamıyla yaşama geçirilemedi. Kentsel dönüşümdeki en büyük etken, yeni başkanların tutumları olacak. Çünkü bir ilçenin sorunlarını sosyal ve kültürel yapısını en iyi bilen kişiler yerel yöneticilerdir. 


Bu noktadan sonra kentsel dönüşüm konusunun da hızlanacağını düşünüyorum. Belediye başkanları, üstlendikleri misyonu yerine getirirlerse, bu durum onlara...