04 / 05 / 2024

müteahhitlere ödül

müteahhitlere ödül

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesine girerek Türkiye'yi dünya ikinciliğine taşıyan 42 müteahhit için Ankara'da bir ödül töreni düzenlenecek. Törende yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde üstün başarı gösteren müteahhitlere başarı plaket

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Melikgazi Belediyesi'nin dönüşüm projesine ödül!

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Kategorisinde “Referans Dönüşüm Projesi” ile Yılın Metropol İlçe Belediyesi ödülüne layık görüldü. 

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Melikgazi Belediyesi'nden müteahhitlere dönüşüm indirimi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesince 5 ayrı mahallede devam eden kentsel dönüşüm uygulamasının devam ettiğini ve bu mahallerde bina inşaat eden müteahhitlere belediye olarak mali indirimlerde bulunduklarını söyledi

5. Levent'e En İyi Dönüşüm Projesi Ödülü!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent “Sign of the City Ödülleri”nde “En İyi Dönüşüm” projesi ödülünü almaya hak kazandı.

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Sign of the City Awards 2016 ödül töreni 9 Kasım'da!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards’ın 9 Kasım’daki ödül gecesi için tüm hazırlıklar sürüyor.

müteahhitlere ödül Haberi

müteahhitlere ödül

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesine girerek Türkiye'yi dünya ikinciliğine taşıyan 42 müteahhit için Ankara'da bir ödül töreni düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenecek törende yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde üstün başarı gösteren müteahhitlere başarı plaketi verecek.


Türk ekonomisinin itici gücü inşaat sektörünün en büyük firmalarına Ankara'da başarı plaketi verilecek. Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering Nevvs Record (ENR) tarafından açıklanan "Dünyanın En Büyiik 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer alan 42 firma için. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği işbirliğiyle "Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni" düzenlenecek. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. 16 Şubat Pazartesi günü Ankara'da gerçekleştirilecek törende, 37'si Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi olan 42 firmaya başarı plaketi verecek. 


ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yıl kendi ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri işlerden...