30 / 04 / 2024

mütekabiliyet golfkent projesi

mütekabiliyet golfkent projesi

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, 1260 dönümlük arazisi ile Türkiye'de şu anda inşaatı süren projeler içinde en büyüğü olan Ankara Golfkent Projesi'nin Ankara'da çalışan yabancı personelin ilgi alanına girdiğini söyledi

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Hayata geçirdiği projelerle çok konuşulan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi Avcılar Firuzköy'ün ayrıntılarını tek tek açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Türk Yatırımı Bayview Hills projesi Montenegro'da yükseliyor!

Maya Montenegro, Türk yatırımcıların yeni gözdesi olan ve tüm Avrupa'nın yüzünü döndüğü Montenegro'da yeni bir projeye başladı. Bayview Hills Montenegro projesi 2,5 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçiriliyor.

Gömükan GAP Projesi kapsamında kamulaştırma kararı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Gömükan (GAP) Projesi kapsamında Gömülkan Barajı'nın yapılması amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Aklım Fikrim Çanakkale projesi tanıtıldı!

Çanakkale'de bir akıllı şehir semineri ve iki ayrı ortak akıl çalıştayı gerçekleştirildi. "Aklım Fikrim Çanakkale" projesi raporu ve sonrası için oluşturulacak yol haritası tanıtıldı.

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Çanakkale Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ÇED raporu alınacak!

Çanakkale Çan'da yapılması planlanan Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ''ÇED gerekli değildir'' kararından dönüldü. Proje için rapor alınacak.

Bayburt'ta 40 milyon TL'lik tarım yerleşkesi projesi başlıyor!

Bayburt'ta toplam 40 milyon TL'lik tarım yerleşkesi projesi hayata geçiriliyor. 3 etap olarak planlanan projenin ilk etabının yapım ihalesi 3 Mart 2017'de gerçekleşecek.

Mersin Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk ve Silifke Caddeleri ile Yoğurt Pazarı, Ulu Camii çevresi, Taş Bina çevresinde Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

Tasarım Tomtom Sokakta Projesi başladı!

Modacı ve tasarımcılar tarafından düzenlenen ''Tasarım Tomtom Sokakta Projesi'' etkinliği başladı.Etkinlik, 23 Ekim pazar gününe kadar devam edecek.

Mütekabiliyet yasası yabancıların Türkiye'ye ilgisini artırdı!

15 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren ve gayrimenkul danışmanlık şirketi kuran Eyyup Albayrak, mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla yabancı yatırımcının Türkiye'ye ilgisi artırdığını dile getirdi.

mütekabiliyet golfkent projesi Haberi

mütekabiliyet golfkent projesi


Ankara Golfkent Projesi'nin golf konseptiyle bütünleştiğini, konut alanlarının yanında dereler, göller, çarşılar, okullar, sosyal ve idari ünitelerle donatıldığını anlatan Sarıbay şu açıklamalarda bulundu:


Biz TURYAP olarak projenin liderliğini üstlendik. Ortağımız Çevtaş'ın daha önce yapımına başladığı konutların inşaatını tamamladık.İstanbul'da sadece 3 golf sahası bulunduğunu, başkentte ise golf sahası olmadığını ifade eden Sarıbay, 'Büyükelçiliklerin ve ticari ateşeliklerin şehri olması dolayısıyla Ankara'da çok sayıda yabancı personel görev yapıyor. Mütekabiliyet engelinin kalkmasıyla mülk edinmek isteyenler de rahatladı. Biz de golf sporuyla bütünleşmiş bir konut projesinde ev almak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuyoruz.



Şenay Büyükköşdere /...