03 / 05 / 2024

Mutlu Yatırım iletişim

Mutlu Yatırım iletişim

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.

Mutlu Yatırım bağlantı kurulacak şirket yetkililerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme bağlantı kurulacak şirket yetkililerini yayınladı.

Mutlu Yatırım yönetim kurulu görev dağılım listesini yayınladı!

Mutlu Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım yönetim kurulu görev dağılım listesini yayınladı...

Mutlu Yatırım yönetim kurulu toplantısı kararını yayınladı!

Mutlu Yatırım proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım yönetim kurulu toplantısı kararını yayınladı...

Mutlu Yatırım genel kurul toplantısı tescilini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım genel kurul toplantısı tescilini yayınladı...

Mutlu Yatırım yönetim kurulu aday listesinde güncelleme yaptı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım yönetim kurulu aday listesinde güncelleme yaptı...

Mutlu Yatırım komiteler, görev alanları ve çalışma esaslarını yayınladı!

Mutlu Yatırım Gayrimenkul Geliştirme tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Gayrimenkul komiteler, görev alanları ve de çalışma esaslarını yayınladı...

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Gayrimenkul yatırım fonu nedir, yatırımcıya ne gibi yararlar sağlar?

Gayrimenkul Hukuku alanında uzman Avukat Elvan Kakıcı Şimşek gayrimenkul yatırımları ile ilgili önemli detaylar vererek, bu alanda yatırım yapacaklar için yol haritası çizdi.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Piyasalarda Mehmet Şimşek rüzgarı! Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs dolar tahminini güncelledi!

Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs, seçimin ardından Türk lirasına ilişkin tahminlerini güncelledi. Banka Dolar/TL kurunun 12 ay sonra 28 liraya yükseleceği tahmininde bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Mutlu Yatırım iletişim Haberi

Mutlu Yatırım iletişim

Mutlu Yatırım Proje tarafından yapılan açıklama şöyle;


BORSA İSTANBUL

Sayın Başkanlığı'na       



İSTANBUL 


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 no'lu Kurumsal Yönetim İlkeleri Tebliği'nin  11. Madde 2. Fıkrası gereğince şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Birimi oluşturulmuş olup birim sorumlu görevlisi Ayla Okutan'dır.  Şirkette tam zamanlı çalışmaktadır,  Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisanslarına sahiptir.  İletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.


Bilgilerinize sunarız.


Adres:  Tepeören Mah. Eski Ankara Asfaltı Cad. No:210   34959 Tuzla/İSTANBUL

Tel: 0216 581 62 00

e-mail: [email protected] 


        Saygılarımızla

 ...