04 / 05 / 2024

n 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi tarihleri

n 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi tarihleri

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde konuşan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım pandemi döneminde yeni bir satış rekorunun kırılacağını açıkladı. 

Altının 8 ay sonra ne kadar olacağı şimdi açıklandı! Hem elinde altın olanlar hem de altın almak isteyenler hemen bakın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken altının 8 ay sonra ne kadar olacağı da açıklandı. Peki altın 2024 yılının sonunda ne kadar olacak? 

Nisan 2023'te 6.7 milyon TL olan ev, bugün 8 milyon 750 bin TL: Kiracılar lüks bir sitenin aidatı kadar kira ödüyor!

Merkez Bankası verilerinde konutta dolar bazlı düşüşün sürdüğü belirlenmişti. TL tarafında ise 2 milyon TL'ye varan artış belirlendi. Nisan 2023'te 6.7 milyon TL olan ev, bugün 8 milyon 750 bin TL oldu. İşte o açıklama ve yorumlar...

A101 8 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu! A101'de yarın hangi ürünlerde ne kadar indirim olacak?

A101'de Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından paylaşıldı. Yarın 8 Şubat 2024'te A101'de birbirinden güzel ve cazip indirimli ürünler yer alıyor. 

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Altın fiyatları uçmadı adeta fırladı! Altın yatırımcıları hemen bakın! 8 Aralık Cuma altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın son işlem günününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor.  Altının ons fiyatı bugün 2030 dolar oldu. Altın uçmadı bugün resmen fırladı. Peki gram, çeyrek ve yarım altın bugüne ne kadar oldu? 8 Aralık 2023 altın fiyatları.

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Kamuda yaş şartı olmaksızın 8-5 arası çalışacak personeller alınacak!

Günümüzde iş arayan adaylar her alanda iş fırsatlarını yakalamaya çalışıyorlar. Buna göre verilen bilgiler dahilinde kamu sektöründe 8-5 arası çalışabilecek personellerin alımına başlandığı duyuruldu. İş ilanına ilişkin detaylar...

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

İlk 8 aydaki otomobil üretiminde aslan payı Bursa'nın!

Ülkemizin 2023 yılının 8 ayında üretmiş olduğu otomobillerin yüzde 51,8'lik bölümü sanayi şehri Bursa'da imal edildi. İşte Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından açıklanan o rakamlar...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Altın gaza bastı! 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

8 Mayıs Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın gaza bastı ve rekor seviyelere kadar yükseldi. 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 altın fiyatları.

n 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi tarihleri Haberi

n 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi tarihleri

'Pandemi sonrasında gayrimenkul sektörünün geleceğinde, estetik, sağlık ve çevresel faktörlerin önemi' başlığı altında yapılacak olan 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi, bugün Youtube'dan canlı olarak gerçekleştirildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; sektörün önemli isimleri toplantıda sektöre dair açıklamalarda bulundu. 

Toplantının açılış  konuşmasını yapan Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkul sektöründe çok fazla büyüme motivasyonu şu anda eskisi kadar yok. Yeni projelerin üretilmesi lazım. Gerçek anlamda ihtiyaç var. Şu andaki arz temposuyla gidilirse bu ihtiyacı karşılamayabilir, bu otomatik olarak fiyatların yükselmesine sebep olacaktır.” dedi.  

Kalyoncu, online olarak gerçekleştirilen 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nin açılışında yaptığı konuşmada, pandeminin, deprem gibi normal zamanda konuşulmayan şeylerin konuşturmaya başladığını dile getirdi. 

İnsanların yaşama alanlarından beklentisinin daha az katlı yapılar olarak şekillendiğini ifade eden Kalyoncu,...