29 / 04 / 2024

N Residence ne zaman teslim edilecek

N Residence ne zaman teslim edilecek

Özyurtlar İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Nresidence projesinde daireler sahiplerine teslim ediliyor. . 10 katlı 3 blokta toplam 459 konuttan oluşan projede, 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor

N Residence'ta teslimler başladı!

Özyurtlar İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Nresidence’da yaşam başladı. 10 katlı üç blokta toplam 459 konuttan oluşan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor. Firma güne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yaptı.

Ataşehir Yakut Sitesi'nin dönüşümüne üç firma talip!

Kentsel dönüşümün sık sık gündeme geldiği Ataşehir'de yer alan Yakut Sitesi de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılacak. İşte Yakut Sitesi'nin dönüşümüne talip olan üç firma...

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Emlak vergisinde yüzde 50 sınır ne demek?

Dün ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, emlak vergisinde yapılacak artış oranını açıkladı. Peki emlak vergisi değerinde yüzde 50 sınır ne demek?

Çanakkale Anadolu Hamidiye Tabyası'nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Çanakkale'de yer alan Anadolu Hamidiye Tabyası'nın restorasyonun ne zaman biteceği merak konusu oldu. Anadolu Hamidiye Tabyası ve Gelibolu Minia Teşhir Tanzim ve Çevre Düzenlemesi'nin 2016 yılında bitmesi planlanıyordu.

2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi 2017 için ilk taksit dönemi başladı. Peki, bu sene satışı gerçekleşen gayrimenkulün vergisini kim ödeyecek? 2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

TOKİ Konya Ilgın kurası ne zaman?

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede peşinatlar 9 bin 117 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Konya Ilgın kurası ne zaman?

OHAL kapsamında kapatılan kurumların gayrimenkulleri ne olacak?

21 Temmuz'da 3 ay süreliğine ilan edilen olağanüstü hal kapsamında bazı kurum ve kuruluşlar hakkında kapatma kararı alınıyor. Peki, OHAL kapsamında kapatılan kurumların gayrimenkulleri ne olacak?

Kamulaştırılmış gayrimenkulün bedeli ne zaman ödenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu '' Kamulaştırılmış gayrimenkulün bedeli ne zaman yapılır?'' sorunu yanıtladı. İşte Heper'in o yazısı...

Elazığ'da binaların görünümüne önem veriliyor!

Elazığ Mimarlar Odası Başkanı Kazım Sanaç, Elazığ'da Mimarlık Fakültesi'nin açılmasıyla birlikte mimarlık mesleğinin geliştiğini belirterek. Elazığ halkının daha çok binaların görünümüne önem verdiğini söyledi.

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

N Residence ne zaman teslim edilecek Haberi

N Residence ne zaman teslim edilecek


Özyurtlar İnşaat'ın Nresidence projesinde yaşam başladı. 10 katlı 3 blokta toplam 459 konuttan oluşan projede, 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor 

Bugüne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Nresidence projesinde daireler sahiplerine teslim ediliyor. 

Daha yapım aşamasında alıcısına yüzde 100'den fazla kazandıran projeden daire alanlar, evlerinde oturmaya başladı. 10 katlı 3 blokta toplam 459 konuttan oluşan Nresidence'da 1 +0 ve 1 + 1 daireler yer alıyor. Projede, restoran, cafe ve market tarzı kuruluşlar için düşünülmüş 18 adet ticari birim de bulunuyor. 

Atatürk Havalimanı na 15 dakika uzaklıkta olan projeden genellikle, şehir dışı ve yurt dışından istanbul'a fuar ya da iş görüşmesi için gelen işadamları daire alıyor. 


TÜYAP'IN YANINDA 

Beylikdüzü'nde, Tüyap Fuar Merkezi'nin hemen yanında yer alan Nresidence...